Balıkesirspor, 1. Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Yaşanan maddi sıkıntı kulübü olumsuz etkiliyor. Şu anda ki görüntü ile herkes aynı noktada birleşiyor, ‘Ligden düşen ilk takım Balıkesirspor olur’ diye. Sahada oyuncular ellerinden geldiğince mücadele ediyor ama olmayınca olmuyor. Ligde geride kalan 9 maçta kırmızı beyazlılar iki teknik adamı gönderdi şu anda üçüncü teknik adam görevde. Mevcut kadroda teknik adamın ne kadar katkısı olur? Teknik adam kadro ne olursa olsun doğru adım atmalı. Teknik direktör öncelikle eldeki kadronun en iyisini sahaya sürmeli. Denizli deplasmanında skor olarak avantajlı  iken Bezjak, Otoo ve Andaç’ı oyuna alan teknik heyet, Bursa karşısında skor olarak geride olduğumuzda niye Otoo-Andaç ikilisini oyuna almadı?

İsmet Kamak takımın başına geçeli üç maç oldu, üç yenilgi aldık. Teknik adam elinde ki kadroyu iyi okumalı. İsmet hoca Bursa maçında bence çok yanlış tercih yaptı. Elinde savunmanın sağında oynayabilecek Erdem, Hüseyin ve Birol varken, bir forvet oyuncusu olan Roman Bezjak’a bu bölgede görev verdi. Elinizde bu bölgenin adamı kalmamıştır anlarım. Ancak üç tane oyuncu mevcut iken bir forvet oyuncusu olan Bezjak’ın bu bölgede görev yapmasını yadırgadım. Birol kadroda yoktu, Erdem 61, Hüseyin ise 82 de oyuna dahil oldu. Takımın Milli takıma çağrılan genç oyuncusu Erdem, oyuna girdikten sonra sol kanatta ileride oynadı, sonra sağ kanata geçti ardından da gerçek yeri olan sağ beke döndü. Doğru tek, savunmanın sağında Erdem varsa macera aramaya gerek yok!

O zaman gelin kaleci Andrıja Vukovıc’i de forvete koyun, forvet oynasın. Hem fizik olarak hem de hırs olarak forvette önemli katkı sağlar. Forvet sıkıntısı yaşadığımız üçüncü bölgede yalnız kalan Abdülkadir, Vukovıc ile iyi işler yapar İsmet hocam!..