NEDİR DEMOKRAT PARTİ İLE DERDİNİZ

Kızılcahamam kampında demokrat parti hakkında söylenenleri unutmuş değiliz. Bu kampta söylenenlerden dolayı. Önümüze devamlı engeller çıkardınız. Demokrat partiyi ağzınıza almayacaksınız ve aldırmayacaksınız diye. Teşkilatlarınıza talimat verdiniz. Bu söylemden sonra önümüze devamlı engeller çıkardınız. Bunların hepsini teşkilat olarak aştık. Melih gökçek Demokrat partiyi bitirmek için elinden geleni yaptı. Bir seçimde AKP listesinden seçime girmemiz teklif edildi. 3-4 millet vekilliği verelim, genel merkezinizi iyi bir para ile iş içleri bakanlığına alalım. Borcunuzu ödeyelim şeklinde bir teklifti. Genel başkanımız Gültekin Uysal marabaları ile satılık partim yok demişti. Genel merkezimizin binası işçileri bakanlığı olacaktı. O zaman bu binanın olduğu yer araç toplama merkezi olacak yer değildi de? Bu binanın yeri ile bütün olumsuzluklar aşıldıktan sonra nasıl oldu da araç toplama merkezi oluverdi? Bunda bir art niyet aranmayacakta ne aranacak. Şimdi hali hazırda olay mahkemede iken. Bu olayla ilgili olarak, halledile bilinir gibi söylem ne anlama geliyor? Anlamı şudur! Cumhur ittifakına katılın bu işi de halledelim demektir. Şimdiye kadar Demokrat partiye yaptığınız engellemeler yetmedi mi? Bizimde bir onurumuz gururumuz var. Biz bu davaya baş koymuş bir partiyiz. Bizi miting meydanlarında kefen giyenlerle karıştırmayın. Biz darağacında kefen giyenlerin partisiyiz. Başımız dik anlımız açık. Çiy yemedik karnımız ağrısın. Biz adalete güveniyoruz. Biz cumhuriyet, demokrasi, laik ve bağımsızlığı şiar edinmiş bir partiyiz. Ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak, vatandaşını refah içinde yaşatıp, sırtının pek, karnını tok olmasını sağlaman önceliğimizdir. Biz 1919 tarihini ret edenlerle bir arada olamayız. Cumhuriyete reklam arası diyenlerle yıldızımız barışmaz. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına almış bir partiyiz. Bize Türkçülük içinde kimse gelmesin diyenlerle birlikte olamayız.  Biz demokratız sözümüzün eriyiz. Biz ayrımcılığa karşı bir partiyiz. Bizde ben olayımda bir olayım yoktur. Biz olalım bende içerisinde olayım vardır. Bir elin nesi var? İki elin sesi var söylemini candan benimsemiş bir partiyiz. Biz demokrat partiyiz yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz ilklerin yapımcısıyız. İlk boğaz köprüsünü biz yaptık. Hem de muhalefetin köprünün bacaklarına köprüye hayır yazılmasına rağmen.  Öyle yap işlet modeli ile değil. Garanti geçişi verilerek de değil parası ödenerek yapılmıştır. Şimdi yapılan köprüler, yollar, şehir hastaneleri, tünel, hava limanları hep övünerek. Yap işlet modeli ile ve araç geçiş garantisi, yolcu garantisi, hasta garantisi verilerek yapılmıştır. Çocuklarımız hatta torunlarımız dahi borçlandırılmıştır.  Saygılarımla.
Türküm, doğruyum, çalışkanım, ilkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. Ülküm, yükselmek ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.  
Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! Ne mutlu demokratım diyenlere! 
  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!