Yusuf Şimşek’in ayrılmasından sonra, Balıkesirspor’un başına hangi teknik adam gelecek derken, İsmet Kamak isminde karar kılındı. 
Bu isim sosyal medyada taraftarlardan pek kabul görmedi. Hocamızın kariyeri pek parlak olmasa da, araştırdığımızda, eğitimci ve bilimsel çalıştığına dair bilgiler edindik.  (düne kadar İlhan Palut ismini de kimse bilmiyordu) İnşallah iyi şeylere imza atar ekibi ile birlikte. 
Yaptığı açıklamalarda; gelecek için umut verici, takımına güvendiğini, hatta düşmeyeceğiz söylemleri iddialı bir teknik direktör olduğunu gösteriyor.  Bekleyip göreceğiz. 
Ekibinde Umut Baysal hocamızı da görmek isterdim. Milli maç arası aslında oyuncularını tanıması açısından da çok önemli. Taktiksel anlamda değişikliklere gideceğini tahmin ediyorum. Önceki karşılaşmada biraz kıpırdanma hissedildi. En çok göze çarpan negatif anlamda, ileriye oyunu taşıyamamak. Hücum hattına çare bulunduğunda puan veya puanlarda hiç kuşkusuz ki gelecektir. 
Bugün rakip Denizlispor. 
Transferin son günlerinde yasağı kaldıran horoz, birçok oyuncu ile anlaştılar. Çok da kaliteli isimlerle anlaştılar. Bilhassa Balıkesirspor açısından çok önemli bir karşılaşma. Bir tarafta yeni transferlerle ev sahip ekip, diğer yanda yeni hocasıyla BAL-KES’ler. 
Bugün oynanacak bu zevkli ve çekişmeli müsabaka saat 16.00 da başlayacak...