İlim- bilim!

Öğretim-eğitim-

Üniversite gençliği

İlim-bilim:

allahcc10 İlahi Emir-4 İlahi Kitabında, Son Kitabı KUR’AN’  da (  ezelden ebede  kadar yarattığım ve yaratacağım her canlı ya Kur’an da İLK İNEN AYETTE! İKRA! OKU !.. İKRA!, OKU!, İKRA!, OKU!, İLAHİ EMRİNİ 3 Defa Tekrar Etmiştir. ALLAH CC  İÇİN ALLAH cc İLK ÜÇ EMRİ GEREĞİ OKU.

1.ci OKU!= ALLAH cc İlahi Maddi , Manevi İlimlerini Oku!..

2.ci OKU = Kendini Maddi , Manevi Anlamak İçin Oku!..

3.cü OKU = Tüm Ezelden Ebede Kadar Kâinatta Maddi-Manevi

Yaratılanları Anlamak İçin Oku!

Bana ancak ilim-bilim İle yaklaşabilirsiniz der.

Bana hacı-hoca- Şıh-şeyh-evliya-Peygamberler ile ancak yaklaşabilirsiniz diye ilahi bir emir ve tavsiyesi yoktur Allah cc mızın!

       =ÖĞRETİM VE EĞİTİM

Peygamberlerin hepsi( İlim-Bilim Çin de de-Fizan da olsa gidip okuyup Eğitilerek! Örenin. İNFAK! İMAN! NAMAZ!. HAÇ! ZEKAT   tefekkür!. ilmin ve bilimin boyutlarıyla yapılır.!..tefekkürsüz !.. ilim ve bilimsiz  namaz - haç ve zekat  tam  imanı değildir!.. 

10-İlahi,Emir-4İlahi,Kitap TEK BİR DİN VARDIR  O DA

TEK,İSLAMDIR.TÜMÜ DÜNYADA!İLMİ-BİLMİ EMREDER

== BUNUN İÇİNDİR  Kİ:

Her Aile Bir Devlettir!. Hem Aileler!. Hem Devletleri-Ülkeleri-Milletleri İdare Eden İdarecileri

Evvela En Ön Planda ÖĞRETİM- EĞİTİM- İLİM – BİLİM YAPANLARI EL ÜSTÜNDE  TUTARAK!..  HİZMETLERİNDE  EN ÖNCELİKLER  VEREREK  Önderlik Yapmalıdırlar!. EĞİTİM, ÖĞRETİME- İLİM , BİLİME  ÖNCELİKLER VEREREK  ELDEKİ  MADDİ VE MANEVİ DEĞERLERİNİ KULLANAMAYAN TOPLUMLAR DAİMA GERİ KALMIŞLARDIR VE TARİHTEN SİLİNMİŞLERDİR !.. .

  ABD Avrupa devletleri Anne Karnında Olan BİR ÇOCUĞA Lise Mezunu Oluncaya Kadar Anne Ve Babaların Ve Devletleri Harcadıkları Paraların Toplamı 750.000 usa dolar Olarak Hesaplamışlar! liseden sonra üniversite ve mastır çalışmaları içinde Fert Başına Maliyetler Toplamı 750.000 usa dolardır. Toplamı 1.500.000 usa dolardır.

Hadi Bizim Gibi Gelişmekte Olan Ülkelerde Bu Maliyet 500.000 USA DOLAR Lise Mezunu Oluncaya Kadar. 

500.000 USA Dolar Da  Üniversite Maliyeti Olsun Devlete Ve Ailelere !..

3 MİLYON LİSE MEZUNUMUZ VAR !. 3.000.000 X 500.000 =1.500.000.000.000 Bir TİRİLYON Beş yüz Milyar USA Dolar  Lise Mezunu FERT BAŞINA Gençlik  Maliyetimiz Var

HER SENE 2 MİLYON ÜNİVERSİTE MEZUNUMUZ Olacak!..

2.000.000.X 500.000 USA DOLAR = 1.000.000.000.000 USA DOLAR. BİR TİRİLYON DOLAR. TOPLAM :2.500.000.000.000 USA DOLAR  SARF EDİLMİŞ BİR MİLLİ SERVET OLAN EVLATLARIMIZA(Üniversiteye Girememiş  1 Milyon Olanlarla Kaybedilen Milli Servet Bu Hesabın Dışındadır) HER SENE AİLELERE DEVLETE-MİLLETE ÜLKEYE  2.5  TİRİLYON USA DOLARA MAAL OLMUŞ GENÇLERİMİZE  YURT BULAMIYORUZ VE 650 TL ÜNİVERSİTE BURSUNU BORÇLANDIRARAK VEREMİYORUZ !.. VAH BENİM ÜLKEME-VAH BENİM DEVLETİME VAH BENİM  MİLLETİME Kİ HEM NE VAAAAAH !.

=1965 YILINDA 1 ÇEYREK ALTIN  BUGÜNÜN PARASIYLA  8.5 TL

DEVLETİN DEMİREL HÜKÜMETİ  İŞ BAŞINA GELİR GELMEZ  TALEBE BURSUNU   O GÜNÜN PARASIYLA  AYLIK  70 TL DEN 170 TL ÇIKARDI.

TALEBE BİR AYLIK BURS PARASIYLA 20 TANE ÇEYREK ALTIN ALIYORDU. BUGÜN 1 ÇEYREK ALTININ FİYATI :800.oo tl geçkin

800 TL x 20 çeyrek altın =  16.000 TL  her talebeye  burs vermemiz gerekir .Bugünkü Devletimiz Her Talebeye 650 Tl Burs Veriyorsa !.. Bir Çeyrek Altın Bile Veremiyorsa !....

                                                                                                        S.3

Bir Çeyrek Altının Dörtte Üç Miktarını  Ancak Verebiliyorsa!.. baş edemedikleri enflasyon ve satın alma gücü ve dolar karşısında eriyen    TL ‘sından beceriksizlikleri  yüzünden    evvela  (000.000) altı sıfır atarak!.. TL sının değerini (000.000) bir milyon kere 1992 sonrası düşürülmesi tasarruflarında lisede ve üniversitede okuyan  talebelerin ne suçu vardır?  Suçu üniversitelerde okuma istekleridir.

= 1965 yılında iktidara gelen Demirel hükümeti ilk 3 ayda İstanbul, Ankara, İzmir şehirlerinde 1000 tane X 3 ŞEHİR. 10 ar daireli apartmanlar kiralayarak 30.000 dairenin x 4 oda l1 daireye her odaya  2   kişi koyarak   her dairede  8 kişi kalarak 30000x 8 kişi =240.000 talebeyi  yurda kavuşturdu.          ( 1960 İhtilalcileri Zamanında  Talebeler   SURLARDA Yatıyordu!...SURLRDAAAA !..Ben o günleri yaşamışımdır)

Bir Sene İçinde İstanbul Merkez Efendi Yurt Siteleri Ve Diğer Yurt Siteleri İnşaatları Bitti Ve Diğer Ek Kiralık Binalarla  250.000 Talebeye Ucuz Yurt Ve  1965 Parasıyla  70 Lira Talebe Burasını 170 TL Çıkartarak Ve Bu Para İle  20 Tane Çeyrek Altın Satın  Alma Gücü İle (1964-1965)Giriş--- ( 1968-1969) Mezun Oluş  Üniversite Mezunları!.. Üniversite Tahsillerini  KONUŞAN-ÖZGÜR-YASAKSIZ TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ ORTAMINDA BİTİRMİŞLERDİR.!.. Ben O Dönemin İstanbul Hukuk Fakültesi-İşletme Ensütüsü 2 Senelik Daha Sonra 4 Senelik  Oldu. 5 Yılda 2 Fakülte Bitirme İmkanlarını   Yakalamış Bir Genç Olarak  .  Avukatlık  Stajdan Sonra Komando Yedek Subaylık Ve 1974 De Kıbrıs 5 Parmak Dağlarında Savaşarak  5 Ay !. 2 Ci  Askerlik İle Kıbrısın Yarısını Türkiye ye Kazandırarak; Meslek Hayatı Ve  Sanayicilik, Siyaset Hayatımda Ülkeme –Devletime Ve Milletime  Paralar Ve  Varlıklarla İfade Edilmeyecek Kadar Yüksek Değerlerin Kazandırmışımdır. AYRICA; Sigara-İçki-İçmeden-Kumarlara Ve Gece Hayatlarına Para Kaptırmadan!...  İstikrarlı  50 Yılda 400 TANE ÜNİVERSİTE  KAZANMIŞ HEM ÖKSÜZ VE YETİM OLAN GENÇLERİMİZE       Her Ay   Asgari Ücret Düzeyinde !..  Geri Ödemesiz  4 Er Yıl Burs lar Vererek; Bu Ülkenin-Devletin Ve Milletin Bize Yatırdıkları Maliyetleri Misli, Misli Ödemişimdir.

                                                                                                  

BENİM GİBİ YÜZBİNLERCE BAŞARILI MESLEK SAHİBİ OLMUŞ ÜNİVERSİTE MEZUNLARI Hem Vergilerini Vermişler  Hem De  Çocuklarının Yanında  Yabancı Çocukların Okumalarına Hizmet Etmişlerdir. BUGÜN  TALEBELERİN UCUZ YURT SORUNLARINA VE YETERSİZ BURS  SORUNLARINA !..   GEÇMİŞ  1964-1969 Yıllardaki  Şartlarıyla  DEVLETİN  170 TL AYLIK BURS PARASIYLA 20 ÇEYREK ALTIN ALMA BURS İMKANLARIYLA GEÇMİŞTEKİ GİBİ   ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ OKUYAMIYORSA!..  YURT VE YETERLİ BURS DİYE  SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORLARSA !..

BUNLARIN SESİNİ KESEREK TEHDİTLE SORUNU ÇÖZEMEZSİNİZ !.. SESLERİNİ DUYURMA GAYRETLERİ  İÇİNDE OLANLARIN  ADINA ;  BUGÜNKÜ DEVLET İDARECİLERİNE SESLENİYORUM .

 1965 Yıllarına  Göre  HER AY  170 TL Karşılığı  20 ÇEYREK ALTIN  SATINALMA GÜCÜYLE Okuyan Talebeler !..  BUGÜN BIRAKIN  AYLIK  20  ÇEYREK ALTINI  Bunun  Beşte Birine Razılar!.. BEŞİN!..BİRİNİ!..BİLE VEREMEYEN!.. Yeterli  Yatacak Yurt İçin Daireleri Kiralamasını   Dahi BECEREMEYENLER!..   Aylık 650 TL Cık  Üniversite Talebe Bursu İle Övünüyorlarsa!.. BİZDE GEÇMİŞİN TALEBELERİ OLARAK BU AŞAĞIDAKİ GERÇEKLERİ DİLE  GETİREREK ;!..

==  ÜLKEYİ-DEVLETİ-MİLLETİ İDARE EDERKEN          TL SINDAN  2002 SONRASI  6 TANE SIFIRI ATARKEN – BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN  DOLAR KARŞISINDA  1 TL= BİR TÜRK LİRASINI 19 YILDA   9000  TL SINI GEÇEN  DEĞER DÜŞÜRMELERİNE RAĞMEN !.. Milleti  Geçmediği Köprüden- Geçmediği Yollardan- Tünellerden – Tam Tedavi Olmadığı  Hastanelerden-Tam Kullanamadığı  Hava Alanlarından   25 Yıllığına Borçlandırarak Paralar Ödetmelerinizden; Dünya, Avrupa Adalet- Sağlık-Ulaşım-Turizm-Çevre Ve Diğer Sosyal Ve Diğer Fonlardan  19 Yıldır Alınan  Karşılıksız Bağış Paraları İle  Özelleştirme Ayaklarıyla Geçmiş İktidarların Yaptıkları Fabrikaları-Limanları- Satmalarınızdan Dolayı Er Geç Bunların Hesabını Mevcut Ve Gelecek 7 Sülalenizden Bu Millet Sorar. Söylemediler Bize Demeyin Gelecekte. VESSELAM.