BURSASPOR ALTIN BULDU 2-1

Ligin son iki sırasındaki komşu derbisinde kazanan ev sahibi ekip oldu. Karşılaşma hızlı başladı. Topa sahip olan timsahlar, gol pozisyonuna giren taraf kırmızı beyazlılardı.

Nitekim de 22. dakikada Foxi'nin köşe vuruşunda, eski Bursasporlu Sedat güzel bir kafa şutu ile takımını öne geçirdi 0-1.

BAL-KES’ler gol kaçırmaya devam ederken 38. dakikada Bursaspor hocası iki değişikliğe gitti. Eski BAL-KES’li İsmail Yüksek hocasına tepki yaparak soyunma odasının yolunu tuttu. İlk yarıda bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya yeşil beyazlılar, golle başladılar. Bifouma'nın sağdan ortasında kaleci Atilla boşa çıkınca  gerilerden gelen Onur durumu eşitledi. 1-1

Golden sonra Giray hoca her hafta olduğu gibi bu haftada yaptığı değişikliklerle bizi hiç de şaşırtmadı. Her hafta yanlış tercihlerden sonra BAL-KES’ler yenik duruma düşmeye devam ediyor.

64.dakikada kaptan Burak sağdan faul atışı kullandı. Defans oyuncusu Furkan kafa ile içeri çevirdi. Yine kafayla Pedro durumu 2-1'e getirdi.

Timsahlar bu gol ile ligde kalma şansını sürdürdü.

Balıkesirspor'da teknik ekip ligde iddiası kalmamasına rağmen gençlere şans vermemesi taraftarların sabrını taşırmaya devam ediyor. Gelecek sezon için kalıcı çözüm üreten vizyonlu yönetim anlayışı hedefi olan kişilerle ve  çalıştığı kulüpte  gençlere şans verecek katkı sunacak teknik adamları görmek en büyük arzumuz...