BİZ DAHA DÜŞMEDİK ARKADAŞLAR!

Balıkesirspor ligde zor günler geçiriyor. Bu görüntü de kırmızı beyazlı takımın ligden düştüğü anlamına gelmiyor. Daha önümüzde oynanacak çok maç ve alınacak çok puan var.

Ama görüyoruz ki Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu, Balkes’i gözden çıkartmış.

Manisaspor müsabakasını Cuma akşamına koyuyorsunuz, sonra da yayıncı kuruluş istedi diye maçın saatini değiştirip 17.30’a alıyorsunuz. Bu takım ligde kurtuluş savaşı veriyor ve hayati önem taşıyan 6 puanlık bir maça çıkacak. Bu takımın, taraftarına büyük ihtiyaç duyduğu bir zaman da hafta içi müsabakayı 17.30’a almak demek taraftar gelmesin demektir! Dahası, ‘Nasıl olsa Balıkesirspor küme düştü’ anlamına gelir!.

Balıkesirspor son haftalar da alt sıralarda ki rakipleri ile 6 puan değerinde müsabakalar oynuyor. Merkez Hakem Kurulu’nun(MHK) bu önemli maçlara atadığı hakemlere bakıyorum hepsi yeteneksiz! Menemen maçında Furkan Aksuoğlu diye bir hakem! Devre arası içeri girerken taraftardan küfür yedi! Çıkınca 360 derece değişti.  Şimdi Manisa maçı hem de 6 puanlık müsabaka. Hem bizim açımızdan hem de Manisa açısından. Ama MHK’nin atadığı hakeme bak! Böylesine zorluk derecesi yüksek bir maça Emre Kargın gibi tecrübesiz bir hakem atıyorsanız ben bunda art niyet ararım. O zaman Altınordu-Ankaragücü maçına Volkan Bayarslan’ı niye atadınız. Niye bizim maça onu atamadınız. Keçiörengücü-Ümraniyespor maçına Alper Çetin’i atıyorsanız, Balıkesirspor-Manisaspor maçına hakem atama konusunda niye duyarlı davranmadınız!. Niye biliyormusunuz? Siz TFF ve MHK Balıkesirspor’a ligden düşmüş takım gözü ile bakıyorsunuz. Ama şunu iyi bilin ki!. Biz daha düşmedik arkadaşlar. Çünkü ligde alınacak daha çok puan var!..