BİR VAKIF İNSANI DAHA GİTTİ

A.Edip Uğur, Hasanbaba Vakfı’nın kurucu üyesi idi. Siyasi kimliğinin yanı sıra hayırseverliği ile de bilinen iyi bir kişiliğe sahipti. Metal yorgunluğu döneminde istifa eden ve Uğur, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu.

Uğur, gerek milletvekilliği gerekse belediye başkanlığı döneminde Balıkesir'e önemli hizmetler de bulundu. Aynı zamanda ticari hayatı boyunca da Balıkesir'e ve ülke ekonomisine  iş insanı olarak önemli bir katkı sağladı.

Allah rahmet eylesin.
/////

CUMHUR İTTİFAKINA MUHALİF OLMAK

Günümüz şartlarında aklı başında olan bir adam “Cumhur İttifakı”na muhalif olmaz, olamaz. Cumhur ittifakı ile gördüğün yanlışı söylemek başka sabah akşam sosyal medya üzerinden hakaret etmek, ağır ithamlarda bulunmak başka. Muhalefetin en büyük sorunu ise doğru yapılan şeylere yanlış diye karşı çıkması. 20 Şubat 2018 de kurulan Cumhur İttifakı  kurulduğu günden beri daha da güçlenerek bugünlere geldi.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bu ittifak da yer alıyor ve destekliyorsa Cumhur İttifakı’na karşı çıkmanın hiçbir anlamı yoktur.

ÜLKÜCÜLER NEDEN AK PARTİ’Yİ DESTEKLEDİ?

MHP ve Ülkücüler ülkenin geleceği konusunda Cumhurbaşkanı Sayın R.T. Erdoğan’ın rolünü gördüler ve bu açıdan AK Parti’yi desteklediler. Ülkemizde başkanlık sisteminin başlaması ile daha güçlü bir sistem oluşacak ve Türkiye  Suriye, Lübnan, Irak, İran ve diğer Müslüman ülkelerin huzura kavuşmasını sağlayacaktır. Kudüs, Doğu Türkistan gibi mazlum coğrafyası da yine güçlü, milli, yerli bir başkanlık sistemi ile birlikte rahat edecektir.
/////

1 Doz Aşı Olanlara PCR Testi Zorunlu Mu?

Bu soru çok fazla soruluyor. Bende sizleri bilgilendirmek istedim. Covid-19 aşısı olmayan kişilerden  şehirlerarası uçak, otobüs, tren yolculuklarında, konser, sinema ve tiyatro gibi etkinliklere girişlerde negatif sonuçlu PCR testi istenecek. Uçak, otobüs, tren gibi araçlarla seyahat için tek doz aşı olmuş, henüz ikinci dozunu yaptırmamış kişilerin de test vermesi gerekiyor.

Okullarda çalışanlar içinde durum aynı. Eğitim-Bir Sen, MEB mensuplarından alınan zorunlu PRC testine karşı oldukları açıklayarak bu konu ile girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Eğitim personeli, kantin çalışanları ile öğrenci servislerinin şoför ve rehber personeli gibi öğrencilerle bir araya gelecek kişilerin, görevlilerin aşılı, geçirilmiş hastalık durumunda (Kovid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) olmamaları halinde; bu kişilerden haftada iki kez PCR testi ile taranmaları isteniyor. Sonuçlar ise okul idaresi tarafından gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulacak.