BALIKESİRSPORUN DURUMU NE OLUR?

Bizim takımın bulunduğu ligde 19 takımın 4ü düşecek. Şu anda ki son dört takım 19. Balıkesirspor 18. İstanbulspor 17. Gençlerbirliği 16. Altınordu. Bu durum önümüzdeki günlerde değişebilir. Ancak; Balıkesirspor küme düşecek takımlar arasında gösteriliyor. Bu durum taraftarı üzüyor. Takım da bulunan yaşlı futbolcular çabuk yoruluyor. Edebildikleri mücadele bu kadar. Stoper sorunu Kocaeli maçında çok barizdi. Ayrıca; 54 dakikadaki penaltı atılsa Balkes daha bir başka oynayabilirdi.

NE DİNO ‘MUŞ…

Kocaelispor’un en tartışmalı futbolcusu, kilolarıyla ve sahada yaptıklarıyla, “Bu oyuncunun Kocaelispor’da ne işi var?” dedirten Dino üç gol attı. Bu da bize denk geldi.

Tahtayı bilerek açmadık diyen başkanımızın bir bildiği vardır muhakkak. Adım Hıdır, elimden gelen budur misali , elden gelen bu. Yapacak bir şey yok. Tek dileğimiz artık Balkes küme düşmesin.

Önümüzdeki maç 20.09.2021 Pazartesi Atatürk Stadyumunda . En azından bu maçlara taraftar gelse ve takımı desteklese iyi olacak. Böyle bir şeyde söz konusu bile değil. Bomboş saha. Seyirci yok. Bu seyirci nasıl getirilir? Bilemiyorum. 

/////

EFSANE MÜDÜRLER

“Okul Müdürleri”

Kimi görevde, kimi de emekli olan ve ilimizde çeşitli okullarda müdür olarak milli eğitime hizmet vermiş (eski) okul müdürleri zaman zaman bir araya gelerek toplanıyor ve özlem gideriyoruz. Bu toplanmalar da konuşmaların büyük bir kısmını eğitim oluşturuyor. Anılardan, tecrübelerden, eğitimin sorunlarından ve çözüm yollarından bahsediliyor. Bir nevi müdürler toplantısı, öğretmeler kurulu gibi bir durum ortaya çıkıyor. Pandemi sürecinde bu toplantılara biraz ara vermek zorunda kaldık. İşte bu süreçte Balıkesir'e eğitim-öğretim konusunda önemli katkıları bulunan iki arkadaşımız da aramızdan ayrıldı. İlk olarak Şaban Köse ve daha sonra da Cahit Bayrakçı arkadaşımızı kaybettik. Uzun yıllar birlikte çalıştığımız bu dostları kaybetmek gerçekten bizleri üzdü.

Vefat eden değerli iki arkadaşım Şaban Köse ve Cahit Bayrakçı’ya Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum.