BAL-KES FARKLI YENİLDİ

Günlerdir merakla beklenen derbi mücadelesini komşu ekip farklı kazandı. Ev sahibi ekip taraftarları bu maça özel hazırlandılar. Takımlarından galibiyet beklediler ama 90 dakika sonunda üzülerek stadı terk ettiler. 
Müsabakanın 25.dakikasında eski BAL-KES’li Kerim'in 18 dışından vurduğu şut, ağlarla kucaklaştı 0-1. 29. dakikada Kenny sağda buluştuğu meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Sedat'a çarpıp, kaleciyi kontrpiyede bıraktı durumu 0-2'ye getirdi. 
Golden hemen sonra H.Karabey, bordo beyazlı defans oyuncusu tarafından ceza sahası çizgisi üzerinde faule maruz kaldı. Atışı kaptan A.Taşdemir kullandı. Topu 90 diye tabir ettiğimiz yere gönderdi 2-1. 
Devre bu  skorla bitecek derken, BANBAN penaltı kazandı. Osmajic kaleci ve topu ayrı ayrı köşelere gönderince, ilk yarı 1-3 sona erdi. İkinci yarının hemen başında 46.dakika ve 60.dakikalarda Osmajic, iki gol daha atarak hat-trick yapmış oldu 1-5. 
Bu goller ile deplasman ekibi farklı bir skor elde ederek play-off'u garantiledi. Haftalar öncesi küme düşmesi kesinleşen kırmızılı beyazlılarda, tüm gözler 24 Mayıs'taki kongrede. Şu an için herhangi bir hareketlilik olmadığı gibi, netleşmiş aday ve adaylar henüz yok. Tüm taraftarlar gibi bizlerde gelişmeleri merakla bekliyoruz.