AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI

Berat Albayrak görevinden ayrıldığı zaman. At izi it izine karıştı demişti. Demek ki bildiği bir şeyler varmış. Öyle bir dönem yaşıyoruz ki? Kimin ne yaptığı bilmiyor. İthamlar birbiri arkasına geliyor. Birisi FETÖ dosyalarını Süleyman soyluya götürdüm. Onların suçsuz olduğu ortaya çıktı. Ceza almaktan kurtuldular diyor. Bir zamanlar FETÖ borsası açıldı diye dedikodu çıkmıştı. Yani parayı bastıran ithamdan kurtuluyor şeklinde iddialar vardı. Berat Albayrak ile Süleyman soylunun arası iyi değil gibi bir durum vardı. Süleyman Soylu Berat Albayrağ’a omuz atmıştı. O zaman bizler şakalaştıklarını zannediyorduk. Sedat Peker bir videosunda Süleyman Soyluya Berat Albayrak ile aramı bozdun diyordu. Demek oluyor ki? Partide birbirinin önüne geçme rekabeti varmış. Bu rekabeti Süleyman soylu kazanmış oldu. Berat Albayrak görevi sessiz sedasız bırakması belki bu rekabetten dolayı olmuştur. Ve giderken de at izi it izine karıştı demişti. Bu çok manidar bir söylemdi. Bugün iktidarın geldiği durum aynen öyle olmuştur. Yapılan ithamların hiç birisine cevap veren birileri yok. Süleyman Soylu Sedat Peker’den 10 bin dolar maaş alan var diyor. Bu ismi söylemiyor. Meclis başkanı Soyluya yazı yazarak istemek durumunda kaldı. Meclis başkanı meclisi temsi eden bir makam. Soyluya meclise gel bu maaş alan kimmiş açıkla demesi gerekirken. Yazılı evrak ile bu ismi istedi. Sonra soylu geldi. Meclis başkanına şifahen söyledi. Şimdi bu ismi meclis başkanı da açıklamıyor. Zannedersem bu 10 bin dolar maaş alan AKP’nin içerisinde birisi. Zaten muhalefetten birisi olsaydı. Anında mecliste kıyamet kopardı. Hiç kimseden ses çıkmıyor. Cumhur başkanı bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyor. Cumhur başkanı meclisi itham altında bırakıyorsunuz diye çağırıp hesap sorabilirdi. Onu da yapmıyor! Herkes merakla bu 10 bin doları kimin aldığını bekliyor. Muhalefet devamlı soruyor. Muhalefet sormakta yoruldu. Vatandaşlar da meraktan çatlar hale geldi. Elbette bir gün bu bekleyiş gün yüzüne çıkacaktır. Saygılarımla

Türküm, doğruyum. Çalışkanım, ilkem; Küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. Ülküm yükselmek ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır.  Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! Ne mutlu demokratım diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 24- 06- 2021 Mustafa KOÇAL      

 Not: Sayın okurlarım tatile gidiyorum 15- 20 gün sizlerden ayrı kalacağı. Gidip gelmemek, gelip görmemek her zaman insanların başına gelebilir. Hakkınızı helal edin. Saygılar.