BAKIŞ

Ahmet Sakbaş, Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif  Başkanı ve önümüzde ki günlerde kooperatifin genel kurulu yapılacak. Yeni bir yönetim kurulu ve başkan seçilecek. Şu anki aday sayısı üç. Adaylar Ahmet Sakbaş, Mehmet Kuşçu ve İrfan Gökmen.

Başkan Ahmet Sakbaş KÜÇÜKSAN’a olan hizmetinde 8 yılı doldurdu. Başarılı başkan Sakbaş, yaptığı basın toplantısında bugüne kadar yaptıklarını ve yapacak olduklarını anlattı. Diğer iki aday da önemli gördükleri ve yapmak istedikleri projeleri kamuoyuna aktardılar. Bu projelerden akılda kalanları  Çırak Barınma Yurdu ve Alışveriş Merkezi(AVM) idi.

KİM BAŞKAN OLACAK?

Kooperatife üye sayısı bin otuz dokuz ve bu üyelerin tamamının genel kurula gelip oy kullanması mümkün değil. Özellikle sanayide dükkanı olan ve kiraya verenler oy kullanmak için gelmiyorlar. Ancak; bu gelmeyenlerin bir kısmı vekalet yolu ile oy kullanmayı da ihmal etmiyorlar.

KÜÇÜKSAN’da iş yeri olan veya iş yeri kirada olan birçok kişi konuştum. Bu kişiler şimdiki başkan Ahmet Sakbaş’ın göstermiş olduğu yönetim anlayışından çok memnunlar ve oylarını Sakbaş’a atacaklarını açıkça beyan ediyorlar. Diğer adaylara da oy atacak muhakkak olacaktır. Ancak; Sakbaş yeniden ipi göğüsleyecek ve başkan seçilecek bir durumda.  Yeniden seçilmesi yaptığı hizmetlerin takdir görmesi olarak adlandırılabilir. Benim yaptığım araştırmaya göre de seçimin galibi Ahmet Sakbaş ve ekibi. KÜÇÜKSAN daha şimdiden başkanını seçmiş bile.