ABD, NATONUN AFGANİSTAN-TALİBAN MAĞLUBİYETİ !..

Nuh Kıyameti Gibi Kıyamet Kaçınılmazdır! Dedik. Bundan Sonra “Yeni Dünya Düzeni İçin DAHA-Çok Kaoslara İhtiyaç Var. Daha-Çok, Havada, Karada, Denizde: Afetler! Yeni Hastalıklar, intiharlar, Toplu Ölümlerin, Terör, Cinayet-Olaylarının! Yaşanması! Ya da BÖLGESEL, KITASAL SAVAŞLAR SÜRPRİZ OLMAYACAKTIR.

Bunlar; SİYONİZMİN İstemleriyle Gelecek!

 

İNSANLARI, YENİ DÜNYA DÜZENİ’NE KATILMAYA ZORLAYACAKLARDIR! Bakın Dünyamızda Mafyaları Kim Çıkartıp Koruyorsa! PKK Ve Fetö’yü, Covid’i Kim Çıkarttı! Çıkartanları Koruyorlar İse

Yangınları, suni depremleri, ani selleri bölgesel savaşları çıkartan onlar olamaz mı? Demiştik; ABD-NATO’nun ilk defa Afgan-Taliban‘a mağlubiyetinin ABD ve NATO’CA hazmedileceğine inanlara ben kahkaha ile güler geçerim!

 

40 seneyi aşkın Sovyet Rusya hâkimiyetinde olan Afgan toplumlarını kurtarmak için! Tali ban, Afgan terör örgütleri ABD ve NATO’yu! Kullanarak 20 senedir 2 trilyon doların üzerinde para harcatarak bunun karşılığında bu değerden fazla esrar-eroin-kokain bonzai maddelerini ABD talimatı ve koruması altında mafyalarına vererek! Rusya’yı ülkelerinden kovdular!

ABD bu kovmadan sonra kendi adamları olan ladin ve ekibine, Tali ban ve ekiplerine ihanet ederek netice almak isteyince NATO devletlerini ikna ederek ABD NATO’yu ilk defa bir ülke işgalinde kullanmaya çalışmıştır.

 

ABD! Kore’de, Vietnam’da, Irak’ta, İran’da-Suriye’de, Yemen’de, Afrika’da dünyanın her yerinde!

Mafya vari, davranış ve tutumlarıyla son olarak da Afganistan NATO’yu ve NATO ülkelerini kullanarak netice almaya çalışmışsa da netice de hem ABD’nin, hem de NATO’nun ve NATO ülkelerinin birlikte mağlubiyetini ilan etmişlerdir.

Bunları hazmedemeyen ve 2 trilyon usa dolar üzerinde para harcatan Afgan Tali banlarını cezalandırmak-için! ABD Afganistan’da kaoslar çıkartarak 75 yıl sonra!

 

Asya da 2’ci defa atom silahlarını kullanmaya hazırlanıyor!

Bu atomu kullanarak:

2’ci Dünya savası sonrası güç itibarını yenilemek ve mağlubiyet intikamını almak için = ABD dünya askeri ve atom silahlarını ben istediğim zaman! İstediğim yerlerde! Kullanırım Kanaat’ını dünyaya sindirmek için! Afganistan da Afgan, Tali ban kaoslarını ABD avantajına çevirmek için: bu atom silahlarını kullanmak mahkûmiyetindedir!

Siyonizm’in

 

Siyasi ekonomik kölesi olan! ABD’nin siyasi ekonomik mafya! Haramzade!

İdarecileri! Afganistan, Tali ban toplumu için Rusya, Çin, Hindistan, Avrupa ve dünyanın diğer ülkeleri! ABD- NATO ile siyasi-askeri ekonomik- münasebetleri kesemeyecekleri bir dünya ortamın varlığında;

 

ABD ve NATO siyasi-askeri-ekonomik güç hakimiyetinin yanında çok yönlü korku hakimiyetini zirve yaptırabilecek yerin ve gerekçenin tali banlı Afganistan’dan daha iyi bir kaos ortamı yeri yok şu zamanda dünya üzerinde!

ABD ve NATO ve Batı’nın

Bu stratejik avantajı kullanmama lüksü yoktur. Mutlaka ABD ve NATO 75 yıl sonra atom bombasını kullanması kaçınılmazdır! ABD ve NATO bu mağlubiyetle bu savaşı kaybetme zilletiyle yaşamını sürdürmesi çooook zordur çooook!

NOT:

Askerliğini KOMONDO Asteğmen olarak yapmış 5 sene sonra KIBRIS 2. Barış Harekâtında KOMONDO TEĞMEN olarak 2. Askerliğinde FİİLİ ŞAVAŞ Stratejileriyle SAVAŞMIŞ bir KOMONDO TEĞMEN olarak YANILMAYI çook isterim. Vesselam !..

Ekonomist -Avukat. İsmail Beşiktepe