Geçen sezon en son Tuzlaspor maçında forma giyen Balıkesirspor kalecisi Andrija Vukovic, 1584 dakika sonra yine bir Tuzlaspor maçında kaleye geçti.

Balıkesirspor’un tecrübeli eldiveni Andrija Vukovic, Tuzlaspor maçında formasına kavuştu. Yaklaşık yedi sezondur kırmızı-beyazlı formayı giyen Hırvat kaleci, 2020-2021 sezonunun 19. haftasında Tuzlaspor maçında forma giymişti.

O maç sonrasında Teknik Direktör Cihat Arslan görevi bırakmış ve 20. hafta da göreve Yusuf Şimşek gelmişti. Şimşek’in göreve gelmesi ile birlikte Vukovic’in yerine kaleye kaptan Atilla Özmen geçti. Geçen sezon 15 hafta boyunca forma şansı bulamayan Vukovic bu sezonun da ilk iki maçında da görev alamamıştı.

Tecrübeli eldiven geçtiğimiz akşam oynanan Tuzlaspor maçına da karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Yusuf Şimşek’in görevi bırakması sonrasında ki ilk maçta müsabakanın 53. dakikasında sakatlanan Atilla’nın yerine oyuna giren Vukovic, 1584 dakika sonra yani 7 ay 13 gün sonra formasına kavuşmuş oldu.

Vukovıc’in geçen sezon son kez forma giydiği maçta Balıkesirspor evinde Tuzlaspor’a 2-0 mağlup olmuştu, önceki akşam yine sahasında Balıkesirspor rakibine 1-0 yenildi.HABER: CENGİZ GÜNEŞ