Ligde transfer yasağını kaldıramayan ve kadrosuna takviye yapamayan tek takım Balıkesirspor’un rakipleri transfer yaparak kadrolarını güçlendirdi. Bal-Kes ligden düşecek ilk takım olarak görülmeye başlandı.

Kırmızı Beyazlı takım, geride kalan 5 hafta sonunda 3 puan ile ligin dibine demir attı. Elde ki mevcut kadronun ligin yükünü taşımaya yetmeyeceği aşikar. Kocaeli maçı öncesi seremoni de futbolcuların duruşu içinde bulunduğumuz durumu çok net anlatıyor. Çoğunun başı önde, bir karamsarlık, bir güçsüzlük görüntüsü hakim. Çünkü kadro kalitesi, tecrübe, kazanma arzusu ve beceri olarak sahada dökülen ter yeterli gelmiyor.

Ligde transfer yasağını kaldıramayan ve kadrosuna takviye yapamayan tek takım Balıkesirspor. Şu anda ki görüntü umut vermiyor.

Önümüz de ki haftalarda sakatlıklar yaşanabilir, kart cezaları olacak, saha da görev yapacak kadroda daha fazla sıkıntı yaşanacak. Rakipler transfer yaparak kadrolarını güçlendirdi. Bal-Kes ligden düşecek ilk takım olarak görülmeye başlandı.

Kaybedilen her hafta sonrası umutlarımız daha da tükeniyor. Takım yakın zamanda özgüvenini tamamen kaybedecek.

Bal-Kes iç sahada duan yada puanlar toplayarak devre arasına girebilirse ve ara dönemde transfer yasağı kalkarsa ligin ikinci yarısına umutlar Bal-Kes için yeniden yeşerir.

Geride kalan haftalar da ortaya konulan futbol ve mücadelenin yeterli olmadığı Kocaelispor maçında bir kez daha görüldü.

Taraftarın beklentisi tüm olumsuzluklara rağmen her maçta başarılı, kazanan bir Balıkesirspor izlemek. Taraftarda  Balıkesirspor’u ligin en zayıf halkası olarak görse de şehrin markasının önümüzde ki süreçte başarılı olacağı inancını kaybetmek istemiyor.

 HABER: CENGİZ GÜNEŞ