Takımın yeterince borcu olduğunu belirten Başkan Özgür Yılmaz, “UÇK’yı açmak istemedik. Yönetim olarak risk aldık, o yüzden dedik ki ne varsa kendi insanımızda var dedik. Takımı daha fazla borçlanma içine sokmayalım dedik. Uğur Baysal hocamıza imkan verdik” dedi.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, ilk transfer döneminin sona ermesinin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Transfer yasağının kalkmaması halinde Yusuf Şimşek’in gideceğini söylediğini belirten Başkan Yılmaz, UÇK’yı açmak istemediklerini dile getirdi. Açıklamasında takımın borçlanma durumu olarak yeterince borcu olduğuna dikkat çeken Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, “Yönetim olarak risk aldık. O yüzden dedik ki ne varsa kendi insanımızda var.  Uğur Baysal genç ve yetenekli bir hoca. Hem A takıma hem de genç takıma hakim. Bilgi ve donanımı ile memleket insanı olması sebebiyle ona güvendik ve inandık. Takımı daha fazla borçlanma içine sokmayalım dedik ve Uğur Baysal hocamız ile birlikte yürümeye karar verdik. Takımda birlik ve beraberlik var” dedi.

GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından verilen otoparkın1 Ekim tarihinden itibaren Balıkesirspor’a geçtiğini belirten Başkan Yılmaz, “Herkesten Balıkesirspor’un menfaati için ücret alacağız. Otogar ve hal ile ilgili olarak da fiş basılacak. Alt yapıya önem veriyoruz. Güzel projelerimiz var. Yönetim olarak özverili bir şekilde çalışıyoruz. 88 milyon borcun yaklaşık 20 milyonunu ödedik. Mevcut kadromuza inanıyoruz. Balıkesirspor için yazıp çiziyorlar ama destek olan yok. Balıkesirspor’u bir kenara bırakılmış gibi görüyoruz. Topladığımız rakamlar çok komik. Genç yönetim olarak işimizin başındayız. Kul hakkı yemek istemiyoruz. Mücadele veriyoruz. Bir olalım beraber olalım. Biz Balıkesirspor’u bir yerlere getireceğiz. En az 3 sene buradayız. Her şey şeffaf olmalı. Takıma ve hocamıza güveniyoruz, bize destek olun. UÇK ile ilgili daha önceki yönetimler alacaklılara söz vermiş ama sözlerinde durmamışlar. Biz doğruyuz ve fedakarlık yapıyoruz. Sahte hesaplar canımızı sıkacak mesajlar atıyorlar ama bizim abdestimizden şüphemiz yok.İnancımız tam. Bugüne kadar son anda UÇK açılmış da ne olmuş. Borç büyümüş.Takım olarak güçlüyüz ve inançlıyız. Güzel bir aile olduk ve güzel şeyler yapacağız” diye konuştu.