Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, Yusuf Şimşek ile yolların ayrılmasının ardından yaklaşık 15 kadar teknik direktörle görüşme yaptıklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Transfer tahtasının açılmaması sonrası görevi bırakan Yusuf Şimşek’in ardından kırmızı-beyazlı takım son 3 maçına kulübün alt yapı antrenörü olan Umut Baysal ile sahaya çıktı.

Yusuf Şimşek’in ayrılma süreciyle birlikte yaklaşık 15 teknik adamla görüşme yaptıklarını belirten Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi: “Balıkesirspor teknik direktör konusunda yeni bir yüz ile anlaşmak istiyor. Denenmişleri yeniden denemek istemiyoruz. Yaklaşık 15 teknik adamla temasa geçilip görüştük. Bunlardan 4 ile temaslarımız sürüyor. Temasta olduğumuz 4 teknik adamdan biriyle yakın zamanda imzaları atacağız” dedi.

 

“İSTANBUL’DAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Balıkesirspor’un 26 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçını da değerlendiren Başkan Yılmaz, İstanbul’dan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Başkan Yılmaz; “2-1’lik Ankara Keçiörengücü galibiyeti sonrası takımında moral ve motivasyon son derece yüksek. İstanbul’a da bu moralle kazanmak için gidiyor olacağız. Amacımız 3 puanı alıp şehre dönmek.

Fakat puan kadar daha önemli bir sorunumuzda maddi zorluklar. Halen şehrin ileri gelenleri Balıkesirspor’a sahip çıkımıyorlar bu bir yana tribünlere maçları izlemeye bile gelmiyorlar. Biz kulübü borçlandırmayıp daha borçları azaltmışken kimsenin yanımızda olmaması bizi son derece üzüyor” dedi.

Başkan Yılmaz, halen forma sponsorluğu konusunda kimseyle anlaşmadıklarını sadece geçen yıldan devam eden sözleşme gereği Uluova firmasıyla sırt sponsorluklarını sürdüğünü söyleyerek Balıkesirspor için forma göğüs sponsoru olmak isteyen firmaları takıma destek olmaya davet etti. HABER: CENGİZ GÜNEŞ