Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, 24 Mayıs 2022 Salı günü yapılacak kongre öncesi yönetimine aldığı 5 ismi yaptığı basın toplantısında açıkladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, dün kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla yaklaşan kongre öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

24 Mayıs 2022 Salı günü yapılacak Balıkesirspor kongresi öncesi yönetimine aldığı 5 ismi açıklayan Başkan Yılmaz; “Ali Eren Demirezen, Onur Özörmenoğlu, Ahmet Çakmak, Bülent Ceylan, Yılmaz Çiçek isimleri yeni dönem yönetimimde yar alacak. Listemde yer alacak diğer yönetici isimlerini haftaya açıklayacağım” dedi.

 

“GİRAY BULAK İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK”

Balıkesirspor olarak teknik direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, budan sonraki sürecin hem camia hem Giray Bulak için hayırlı olmasını diledi. Yılmaz; “Sağ olsun Giray hoca ile karşılıklı bir anlaşma sağlandı.  Sözleşmemiz olmasına rağmen 1 yıllık alacağından vaz geçti. Kendisine tüm ödemlerini yaptık alacağı da yoktur. Anlaşmalı bir şekilde ayrıldık. Kendisini gönülden seviyoruz önü açık olsun” dedi.

 

“TRANSFER TAHTASINI AÇACAĞIZ”

Gelecek sezon transfer tahtasını açacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, toplantıda kendisine sorulan sorular üzerine yaklaşan kongre ve seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kulüpten bugün için yaklaşık 20 milyon TL alacağı olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz; kendisine rakip olacak adaylara şu şekilde seslendi; “Balıkesirspor’a başkan olmak isteyen rakiplerim 15-20 milyon TL bize hazırlasınlar, 15-20’de futbolcu borç ve diğer ödemeler için hazırlamalarını kendilerine tavsiye ederim. Bu göreve soyunuyorsan bu parayı da peşin hazırlayacaksın. Biz göreve geldiğimizden buyana yüzde 10 olayına karşıydık. Allah’ın izniyle transfer tahtasını açmak gerekiyorsa tahtadaki tüm ödemeleri yaparak kapatmak ama bu bir süreç ve bunu yavaş yavaş yapacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bizim istediğimiz şehrin Balıkesirspor etrafında kenetlenmesi” dedi.

CENGİZ GÜNEŞ