Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Balıkesirspor milli ara nedeniyle günde çift idman yaparak hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Futbolcuların antrenmanlardaki hırsı ise başta Yusuf Şimşek olmak üzere teknik heyeti mutlu ediyor.

Balıkesirspor 12 Eylül 2021 Pazar günü oynayacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Kırmızı-beyazlılar kulüp tesislerinde teknik direktör Yusuf Şimşek nezaretinde günde iki antrenman yapıyor.

Bal-Kes sabah ilk antrenmanında maksimal kuvvet çalışması yaptı. Balıkesirspor, günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Yusuf Şimşek ve teknik ekip, futbolcuları topla ısınma hareketi ile antrenmana başlatarak, pas çalışması ve dar alanda dayanıklılık çalışmasıyla devam etti. 30 dakika yarı alanda amaca yönelik oyun, soğuma idman sona erdi.

EVİMİZDE KAZANMAK İSTİYORUZ

Transfer tahtası kapalı olduğu için kısıtlı bir kadro ile mücadele ettiklerini söyleyen Balıkesirspor teknik direktörü Yusuf Şimşek; “Tuzlaspor bu ligin güçlü takımlarından birisi. Fakat Balıkesirspor olarak bizde mücadele etmeyi seviyoruz. Evimizde kaybetmek istemiyoruz. Taraftarımızın desteği ile elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımız sürüyor. Tuzlaspor karşılaşmasından puanlar veya puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.HABER: CENGİZ GÜNEŞ