Ligin 3.’ncü haftasını BAY takım olarak geçirecek olan Balıkesirspor’da teknik direktör Yusuf Şimşek, öğrencilerine Samsunspor maçı sonrasında 4 gün izin verdi. Kırmızı-beyazlılar Çarşamba günü top başı yapacak.

Samsun deplasmanında rakibine 3-1 mağlup olan ilk yenilgisini alan Balıkesirspor’da moraller bozuk. Bolu galibiyeti sonrası Samsun’a mutlak galibiyet için giden kırmızı beyazlılar ele geçirdikleri fırsatları değerlendiremeyince güçlü rakibine boyun eğdi.

Ligde 3.’ncü haftayı BAY takım olarak geçirecek olan Balıkesirspor’da teknik direktör Yusuf Şimşek, futbolculara 4 gün izin verdi. Kımızı-beyazlılar milli ara sonrasında evinde oynayacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına Çarşamba günü başlayacak.

Samsunspor karşısında şansız bir yenilgi aldıklarını ifade eden takım kaptanı Atilla, “Güçlü rakibimiz karşısında ele geçirdiğimiz fırsatları değerlendirebilseydik puan yada puanları almamız içten bile değildi. Biz pozisyonları değerlendiremezken rakibimiz tabelayı değiştirmeyi başlardı. Sonuçta mağlup olduk. Ancak ilk hafta Boluspor karşısında aldığımız mağlubiyet sonrası daha iyi işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki arayı iyi değerlendirip Tuzla maçına daha hazır olarak çıkıp kazanmak istiyoruz” dedi.  HABER: CENGİZ GÜNEŞ