1 Adet Taşınmaz Kiraya Verilecektir.

 

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

       Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemizin Kasapzade Mahallesi Sanayi Bölgesinde bulunan 30,00 m² yüzölçümlü 3 Nolu dükkânın 3(üç) yıllığına kiraya verilmesi.
2886 sayılı kanunun 45-48. Maddeleri ile şartnamesinde yazılı hükümler dahilinde, Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemizin Kasapzade Mahallesi Sanayi Bölgesinde bulunan 30,00 m² yüzölçümlü 3 Nolu dükkânın 3(üç) yıl müddetle kiraya verilmesine, muhammen bedel olarak aylık 2.400,00-TL. (ikibindörtyüztürklirası) kira bedeli takdir edilmiş olup, %3 geçici teminat olarak 2.592,00-TLdir.
       Açık Teklif Usulü Arttırma suretiyle Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemizin Kasapzade Mahallesi Sanayi Bölgesinde bulunan 30,00 m² yüzölçümlü 3 Nolu dükkânın, 15.06.2023 Perşembe günü saat:14:00’ da Belediye Encümeni huzurunda Belediye Toplantı Salonunda yapılacaktır.
       İhale ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilir.
İsteklilerin;
a) Gerçek kişiler için Nüfus Cüzdanı fotokopisini ve ikametgâh belgelerini,
b) Belediyeye borcu (Emlak, ÇTV, Kira vb borçlar) olmadığına dair belgeyi,
c) İhaleye katılabilmeleri için geçici teminat bedelini en geç ihale günü Saat 12:00’ a kadar yatırmış olmak,
d) İstekliler adına iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kişilerin vekâletnameleri ile noter onaylı imza sirküleri,
e) Tüzel kişi olması halinde ilgili mevzuat gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasında ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.

f) Taliplilerin, Kepsut İlçesi nüfus kütüğüne kayıtlı olmaları veya taliplilerin en az 1 yıl Kepsut İlçesinde ikamet ettiğini gösterir belge. (İlk ihalede taliplisi çıkmayan taşınmaz için, daha sonra yapılacak olan ihalesinde, herhangi bir ikamet şartı aranmayacaktır.)


· 2886 sayılı kanunun 6. Maddesinde adı geçen şahıslar ihaleye katılamazlar.
Alakalılara ilanen duyurulur.

 

#ilangovtr Basın No 1840619