Transfer yasağını kaldıramayan tek takım olan Balıkesirspor’daBaşkan Özgür Yılmaz’ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile görüştü. Görüşme sonrasında,Başkan Yücel Yılmaz’ın UÇK sorununun çözümü için Cuma günü güzel haberler vereceğini söylemesi, Kurtdereli Spor Salonu karşısında ki Otoparkı Balıkesirspor’a vermesi, hal ve otogar girişleri ile ilgili olarak dayeşil ışık yakması taraftarı heyecanlandırdı.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz ve yönetim kurulu önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay’ın da hazır bulunduğu ziyarette TFF 1. Lig’de transfer yasağını kaldıramayan tek takım olanBalıkesirspor’un içinde bulunduğu durum değerlendirildi.Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Başkan vekili Yasin Sağay’a 10 numaralı Balıkesirspor forması hediye etti. Balıkesirspor’un sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın, her zaman Kırmızı Beyazlı kulübün yanında olduklarını ifade ettiği belirtildi.

 

GÖZLER BÜŞÜKŞEHİR’DE

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Başkan vekili Yasin Sağay ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında  sosyal medya hesabından  müjdeli haberleri verdi.

Yapılan görüşmede UÇK konusunun çözülmesi gerektiğini ve takıma takviye yapılmasının iyi olacağını  Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ilettiklerini belirten Başkan Özgür Yılmaz, “ Transfer tahtasının bir an önce açılması gerektiğini, zamanımızın az kaldığını, Yusuf hocanın bu konuda ısrarcı olduğunu Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a ilettik. Başkanımız Yücel Yılmaz’da içinde bulunduğumuz sıkıntılara duyarlı yaklaştı ve çözüme kavuşturulması için harekete geçeceğini söyledi. Öncelikli olarak UÇK sorunumuzun halledilmesi gerektiğini belirttik ve Başkanımız da  bu konuda Cuma gününe kadar istişareler yapacağını ve konuyu çözüme kavuşturmaya çalışacağınısöyledi. İnşallah Cuma günü güzel haberler bekliyoruz. Öte yandan 80 dairelik yerle alakalı olarak da Yasin Sağay Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu konuda o da ada parseli söyleyecek bunun sözünü verdi” dedi.

 

BALKES’EOTOPARK

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile yapılan görüşmeler sonrasında ilk müjde otopark konusunda geldi. Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz yaptığı açıklamada  kalıcı gelir kaynağı konusunda Belediye Başkanı Yılmaz’ın olumlu yaklaştığını ve ilk olarak Kurtdereli Spor Salonu karşısında ki otoparkı Balıkesirspor’atahsis ettiğini  söyledi. Kulüp Başkanı Yılmaz, “Ayrıca hal ve otogar girişleri ile ilgili olarak da Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz yeşil ışık yaktı. Yücel Başkanımızın yaklaşımı inşallah güzel başlangıçlara vesile olacak. Cuma günü gelecek haberler ile de daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.

 

TARAFTAR UMUTLANDI

Öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz’ın Kırmızı Beyazlı takımın sorunları ile ilgili görüşmesi sonrasında yaşanan gelişmeler taraftarı heyecanlandırdı. Transferin bitmesine az bir süre kala Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Balıkesirspor için atmış olduğu adım sonrasında taraftarlar, “Kalıcı gelir kaynakları ile ilgili olarak Yücel Başkanın atmış olduğu adım gerçekten bizi umutlandırdı. Otoparkın Balıkesirspor’a verilecek olması çok güzel. Ancak şu anda en önemli sorunumuz UÇK. Bunun için de  Büyükşehir Başkanımız Yücel Yılmaz’ın Cuma (Yarın) gününe kadar yapacağı istişareler ile konuyu çözmeye çalışacak olması gerçekten olumlu bir gelişme. Transfer yasağı kaldırılıp bir an önce takıma takviye yapmalıyız. Bunu başarabildiğimiz taktirde ligde sıkıntı yaşamayız. Biz şu anda umutla Cuma gününü bekliyoruz. 8 Eylül de transfer sona eriyor. Bu ligde zayıf takım değil güçlü takım olmak istiyoruz. Yıllardır transfer yasağı ile karşı karşıya kalmaktan büyük zarar gördük. İnşallah önümüzde ki kısa süre de güzel şeyler yaşarız” dediler.HABER: CENGİZ GÜNEŞ