Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, dün Öğretmenevinde AFAD personeli ve gönüllüleriyle iftarda buluşarak oruç açtı.

Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında şehit ailelerinden yaşlılara, emniyet personelinden otizmli bireylere toplumun birçok kesimiyle iftarda buluşan Vali Şıldak, bugünkü programında AFAD çalışanları ve gönüllüleri ile oruç açtı.

Hoşgörü, muhabbet, kardeşlik, birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendiği Ramazan ayının toplumun en özel zaman dilimlerinden biri olduğunu söyleyen Vali Şıldak programda yaptığı konuşmada, "Felaketlerin hiç olmadığı bir dünya ve Türkiye temenni ediyoruz.  AFAD'ımız personel yapısı ve donanımıyla güçlenen Türkiye’nin gururu olan yeni nesil kurumlarımızın başında geliyor. Zor ve meşakkatli ancak bir o kadar da insanlara ve topluma faydalı bir hizmeti ifa ediyorsunuz. En zor anında insanlarımızın yardımına koşuyorsunuz. Bu vesileyle sizlere çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum." diye konuştu.

Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde Balıkesir Ögretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar programına Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin ile AFAD personeli ve aileleri katıldı.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER