Demokrasinin gereği seçmenden aldığı oy sonrası 3 yılda 35 meclis toplantısından 32’sine katılmayan Ak Parti Meclis üyeleriyle ilgili tek suçlu AK PARTİ teşkilatlarıdır.

İlçelerde Grup Başkanvekili olan İlçe Başkanları meclis üyelerinin devamsızlığı alışkanlık haline getirirken uyuyorlar mıydı?

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisini iktidardan muhalefete düşüren meclis üyeleri ve teşkilat başkanlarından bunun hesabı sorulmalı.

 

Balık baştan kokar bu konuda en büyük suçlu AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran. Birleştirici olacağı düşüncesiyle partinin başına getirilen Başaran, sesiz ve sakin tavrı nedeniyle partide başıboşluğa neden oluyor. Buda Balıkesir gibi güçlü bir muhalefeti olan Millet İttifakına her alan da koz sağlıyor.

 

2023 SEÇİMLERİNİ BU TEŞKİLATLAR MI KAZANACAK?

Bu dönem fitne, fesat ve dedikodudan uzak duran AK Parti teşkilatları bu kez de çalışkanlıklarını kaybetti.

 

Seçimler öncesi belediye meclis üyesi olabilmek için kırk takla atıp araya adam sokan meclis üyeleri seçilip mazbatalarını aldıktan sonra her ay yapılan ilçe belediye meclis toplantılarına katılmayarak hem seçmenin demokrasi hakkına ihanet etti hem de ilçesine yapılan çalışmalardan bir haber kaldı.

 

Ak Parti Balıkesir’de yaşanan bu gelişmeler bize göstermekteki teşkilatlarda acilen kan değişikliğine ihtiyaç var.

 

HABER: SONER KANBER