Vefalı Yurt Kepsut’un AK Partili Belediye Başkanı İsmail Cankul, seçim zamanı gençlere verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Projeci başkan son olarak Belediye tarafından tahsis ettiği eski düğün salonu alanına bakanlık desteğiyle Gençlik Merkezi yapıyor. Cankul; “Geleceğe yapılan yatırım gençlere yapılan yatırımdır” dedi.

SPOR DOSTU BELEDİYE

İlçeye yapılacak yeni yatırımlarda özellikle gençleri ve kadınları gözettiklerimi söyleyen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Gece gündüz, dur durak bilmeden çalışıyoruz. Sporcu dostu bir belediye olmak için çaba harcıyoruz. Genç ve çocuklarımız ülkemizin geleceği onları kahvehane köşelerinden kurtarıp spor alışkanlığı kazandırmak istiyoruz.

Spor yapan bireyler topluma faydalı insanlar oluyor. Bizde bu doğrultuda ilçedeki spor alanlarını çoğaltmak için çalışmalar yapıyoruz.

Bizde millet uğruna çalışmaktan asla yorulmadık yorulmayacağız. Ne mutlu ki Kepsut Belediyesi spor kulübü onlarca sporcu yetiştiriyor.  Spor tesisini yapıyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yaparak tüm imkanları gençlerimize sunmaya devam ediyoruz.

Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemize bir gençlik merkezi kazandırmak için verdiğimiz mücadele sonuç verdi ve ihaleye çıkan Gençlik Merkezi binası için ilk kazma vuruldu.

Gençlerimize verdiğimiz sözlerden biri; Gençlik Merkezi toplam 500 metre kare kapalı alana sahip Merkezimiz için temel kazma çalışması başladı.

Eski belediye düğün salonunun yerine yapılacak olan binamız en kısa sürede tamamlanıp gençlerimizin hizmetine sunulacak.

İlçemize ve gençlerimize hayırlı olsun.” dedi. HABER: İLKAN TOPRAK