Göreve geldikleri günden bugüne kadar geçen süreyi değerlendiren Başkan Yılmaz, “1. Ligde UÇK’yı açamayan tek takımız. Herhangi bir birimden, Belediye’den destek yok. Bir olursak başaracağımıza inanıyorum. Biz bozulan sistemi yeniden kurmaya geldik. Projelerimiz var ama bizim konsantre olduğumuz konu UÇK. Kim ne uygun görürse bize destek versin. 88 milyon borçla geldik, 17 milyon ödedik. Aşılarımızı olalım, taraftar olarak stada gelelim destek verelim” dedi.

göreve Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, sosyal medyadan futbolcular ile birlikte çektiği video ile geldikleri günden bugüne kadar geçen süreyi değerlendirdi. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada geçmişe değil, ileriye bakan bir yapıya sahip olduklarını söyledi. Öncelikle kemik kadrodaki oyuncuların durumunu çözdüklerini ifade eden Başkan Özgür Yılmaz, “Biz bu yola baş koyduk. Biz 3-4 sene buradayız. Biz bozulan sistemi yeniden kurmaya geldik. 88 milyon borçla geldik, 17 milyon ödedik. Tek derdimiz Balıkesirspor. UÇK’yı 1. Ligde açamayan tek takımız. Herhangi bir birimden, Belediye’den destek yok. Yönetim olarak birlik olduk, oyuncularımıza çek verdik, daire verdik. Yasin Başkan’dan sağ olsun 60 dairelik yerin sözünü aldık. Hep birlikte mücadele vereceğiz, buna inançlıyız. Biz Kulüp olarak birlikteyiz. Yakınımızda kimseyi göremedik. Şeffaf bir yönetimiz. Biz bir şeyler değişsin diye uğraşıyoruz. İyi bir aile olduk. UÇK için herkesin desteğine yardımına ihtiyacımız var. Biz bir olalım, beraber olalım istiyoruz. Biz geldik kimseden ses seda yok” dedi.

PROJELERİMİZ VAR

Şu anda konsantre oldukları tek noktanın UÇK olduğunu dile getiren Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz, “Projelerimiz var ama hayata geçiremiyoruz. Sadece UÇK’yı düşünüyoruz. Bu arada Yusuf hoca tahta açılmaz ise ayrılacağını söyledi. Biz onun gitmesini istemiyoruz. Bize yani Balıkesirspor’a kim ne uygun görüyor ise destek versin. Sponsorluklar ile görüşmelerimiz sürüyor. Yılmayacağız, yıldıramazlar. Biz bu yola baş koyduk. Aşılarımızı olalım, taraftar olarak stada gelelim, Balkes’e destek verelim. İnandık başaracağız. Bir şeyler değişsin artık. Biz kaçmayacağız. Ben inatçı bir adamım. Biz baş koyduğumuz yol da ya başarırız ya da başımız gider. Herkes taşın altına elini koysun. Destek bekliyoruz. Herkese inat biz buradayız”  diye konuştu.

UÇK AÇILMALI

Sosyal medyadan Balıkesirspor Kulüp Başkanı Özgür Yılmaz’ın paylaştığı video da yer alan futbolcuların da ortak görüşü öncelikle UÇK’nın açılması gerektiği oldu. Balıkesirspor’un şehrin markası olduğunu ifade eden futbolcular, Balıkesirspor’un yaşaması gerektiğini savundular. Kaptan Atilla, Cumali, Anıl, Doğa ve diğer oyuncular kendilerine sunulan imkanlar nedeniyle Başkan Özgür Yılmaz’a teşekkür ederek, “Başkanımız risk, sorumluluk aldı. Böyle bir camianın bu duruma düşmesi üzücü. Bizler iki üç yıldır buralardayız ve çok sıkıntılar çektik. Geçen senelerde mucize gerçekleştirdik. Her zaman elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Her şeye rağmen Başkan bizi onurlandırdı. UÇK sıkıntılı bir durum. Şehirden bu takıma destek gelmeli. Bu takım şehrin markası. Hocamızda elinden geleni yaptı. İnşallah güzel şeyler olur. Balıkesirspor sevdalılarının Özgür Başkan’ı yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Şu anda hiçbir oyuncunun alacağı yok. Balıkesirspor daha iyi yerlere gelmeli. UÇK’nın açılması gerekiyor. Açılmasa da biz sahada yine savaşacağız. Balıkesirspor’un yaşaması lazım” diye konuştular.