Mustafa İberya Arıkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Sıdıka İlkokulu 4.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Sıdıka İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Elif Ayça Güç ve Tuna Bayındır’a teslim etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104’üncü yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Başkan Arıkan, makamında Sıdıka İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırladı. Geleneksel hale gelen çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, makam koltuğunu Sıdıka İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Elif Ayça Güç ve Tuna Bayındır’a teslim etti.

Temsili Başkanlara Okul Müdürü Cemal Tarık Yaman ve öğretmen Esma Polat eşlik etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Arıkan,: 'Bugün halkımızın takdir gösterip emanet ettiği Başkanlık makamını geleceğimiz olan çocuklarımıza teslim ettik. Başkanlarımız, Elif Ayça Güç ve Tuna Bayındır’ın nezdinde tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum' dedi.