Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Balıkesir İl Başkanı Ahmet Raşit Özen; “Gayrimenkul sektörünün en büyük ve tek Business Networking organizasyonu sizlerle birlikte başardık.”

Tüm Girişimci, Emlak Müşavirleri Derneği’nin üyelerine yönelik son bilgilendirme toplantısı önceki gün Altın Otel’de yapıldı.  Toplantıda açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet Raşit Özen, vizyonlu girişimcilerle bir araya gelerek her geçen gün üyelerinin beceri ve yetkinliklerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Mesleğin gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Özen, konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi; “Balıkesir TÜGEM olarak bu ay ki Network toplantımıza TOR HOLDİNG bünyesinde faaliyet gösteren TREM TURKEY’de GENERAL COORDİNATÖR olarak görev yapan Mert Erel beyi misafir ettik.

Yabancıya satış konusunda Trem Turkey olarak ne gibi hizmetler verdiklerini, satış ve satış sonrası hizmetlerini üyelerimizle paylaştı. Vizyoner girişimciler ile bir araya geldiğimiz bu etkinliklerimizde her geçen gün üyelerimizin beceri ve yetkinliklerini artırmayı, mesleğimizin gelişimine katkı sunmayı misyon edindik.

Balıkesir TÜGEM olarak sektörümüzün tanıtılması, eğitimler, üyelerimiz arasında hizmet ortaklıkları le çıktığımız bu yolda ilerleyişimiz tüm hızı ile devam ediyor. Yeni üyelerimiz ile mevcutları bir araya getirerek gayrimenkul sektörünün en büyük ve tek Business Networking organizasyonu tekrar sizlerle başardık. Bu organizasyonlara başta katılım sağlayan üyelerimize, emeği geçen tüm teşkilatlarımıza, mesleğimizin gelişimine katkı sunan eğitmenlerimize ve konuklarımıza sonsuz teşekkürler.” HABER: HÜSEYİN TÜLEK