CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’nın eşi Zeynep Sarı’nın önceki gün Balıkesir-Edremit kara yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Sema Önalp dün son yolculuğuna uğurlandı. Merhume Sema Önalp tarihi Zağnos Paşa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı’nın kayınvalidesi,  eşi Zeynep Sarı’nın annesi Sema Önalp (66) önceki gün eşi ile birlikte Balıkesir-Edremit kara yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan 71 yaşındaki Feridun Önalp ise hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

Merhume Sema Önalp için dün tarihi Zağnos Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir, CHP’li belediye ve ilçe başkanları, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Kılına cenaze namazının ardından merhume Sema Önalp Çınarlıdere Mezarlığı’nda toprağa verildi.

BİRLİK ve DEMOKRAT Gazeteleri başta merhume Sema Önalp’e Allah’tan rahmet kederli Sarı ve Önalp ailelerine sabır, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diler.