10.10 Balıkesirliler gününde ilginç düğün konvoyu ile dünya evine girdi.

Balıkesir’de polis memuru Ersin Kocabıyık, düğününde öyle bir gelin alayı yaptı ki görenler gözlerini ayıramadı.

10.10 Balıkesirliler gününde dünya evine giren, klasik otomobil merakı olan damat Kocabıyık, dünyada sayılı üretim olan üzeri açık 1964,5 model mustang mark aracı gelin arabası yaptı.

Beşiktaşlı damat Balıkesir Beşiktaş Spor Kulübü sporcuları ve siyah beyazlı takımın taraftarlar yanı sıra 10 Off Road kulübü üyelerinin araçları, motorize polis ekipleri ve lüks otomobillerden oluşturulan konvoy ile tura çıktı.

Yaklaşık 150 araçlık konvoyu görenler gözlerini konvoydan alamadı.

Gelin hanımı dev Türk bayrağı ve meşaleler eşliğinde evinde alan damat sonra düğün salonuna da klasik ve lüks otomobillerle gitti.

Balıkesir Beşiktaş Futbol Okulu yöneticisi Musa Karaoğlan; “Beşiktaşlı kardeşimiz Ersin Kocabıyık’ın gelin alımındayız. Gelin alımına bizde Beşiktaş takım otobüsüyle beraber, öğrencilerimizle beraber Ersin’in bu özel gününde yanında olmak istedik. Beşiktaşlılık sadece sahada değil saha dışında da sosyal anlamda da her yerde olmaktır. Bu yüzden Beşiktaş ailesi olarak Ersin’in yanında olmak istedik” dedi.

10 10 Off Roadçularda damat Kocabıyık’ın gelin alımına katılarak kedisinin bu mutlu gününde yanında olmak istediklerini söylediler ve genç çifte mutluluklar dilediler.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ

Öte yandan Emel, İsmail Kocabıyık’ın biricik oğulları Ersin Kocabıyık, gönlünü kaptırdığı Sevinç, Murat Ekim ailesinin biricik kızları Sena Ekim ile 10.10 Balıkesirliler gününde Balkonuk Center’de düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Genç çifti bu mutlu günlerinde yakınları yanı sıra sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Demokrat Gazetesi Ailesi olarak bizde genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler en kötü günlerinin böyle olmasını temenni ederiz. HABER: CENGİZ GÜNEŞ