“Benim Şehrim, Benim Hayatım” adlı radyo programına konuk olan Balıkesir Altıeylül Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri 3 hafta boyunca bölümler halinde Balıkesir’i anlatacak.

Türkiye genelinde her ilden bir okulun konuk olduğu; yapımcılığını TRT spikeri ve program yapımcısı M. Dilek Oral’ın yürüttüğü, TRT Radyo 1’de de yayınlanan “Benim Şehrim, Benim Hayatım”  adlı radyo programına Balıkesir’den Altıeylül Yunus Emre Ortaokulu katıldı.

Dinleyicilerin, Balıkesir’i Balıkesirli çocuklardan öğrenecekleri programa, 10 öğrenci 3 bölüm halinde kendilerini ve şehri tanıtacaklar.

Şehrin gezilip görülecek yerlerini, şehre özgü lezzetleri, şehrin kültürünü,  bölümler halinde anlatılacak. İlk bölümü geçtiğimiz 2 Nisan Cumartesi günü, saat 10.30 da yayımlanan programın 2. bölümü 9 Nisan’da, 3. bölümü 16 Nisan’da aynı saatte yayımlanacak.

 

HEM BALIKESİR’İ TANITACAKLAR

HEM HAYALLERİNİ PAYLAŞACAKLAR

Okul Müdür Ercan Kurter; Balıkesir ve öğrencileri için programın bir fırsat olduğunu söyleyerek; “Benim Şehrim, Benim Hayatım isimli programın, şehrimiz, okulumuz ve öğrencilerimiz için bir fırsat oldu ve hepimizin hayatına dokundu. Sunucularının da çocuklar olan programda; Balıkesir’imizin her yönüyle tanıtıldığı bir çalışma oldu. Şehrimizin coğrafi konumunun, turizminin, gastronomisinin, folklorunun tanıtıldığı, bir program. Öğrencilerimizin kendilerini ve ailelerini tanıttıkları, hayallerini bizlerle paylaştıkları bir program oldu.” dedi.