AHP Tesisleri’nde devam eden tadilatlar nedeniyle amatör maçlar ileri bir tarihe ertelendi. Pandemi nedeniyle iki yıldır maç yapamadıklarını ifade eden Menteşspor Kulübü Başkanı Erol Menteş, “Köy sahasında bile maç yapmaya rayız” dedi.

Pandemi süresince hem futbol okullarına hem de antrenmanlarına izin verilen ölçüde aralıksız devam ederek oyuncularını liglere her daim hazır tutan Menteşspor, liglerin biran önce başlamasını ümid ediyor. Özellikle futbol okullarına ağırlık veren Menteşspor Kulübü Başkanı Erol Menteş, altyapı takımlarına futbol okullarından oyuncu yetiştirdiğini belirtti. Başkan Erol Menteş, açıklamalarının devamında yaptığı antrenmanların ve çalışmalarının meyve verdiğini ifade ederek 1.Lig, Süper Lig ve yurtdışı takımlarıyla oyuncu transferi için görüştüğünü aktardı. Menteşspor Kulübü Başkanı Erol Menteş: “2 sezona yakın ligler oynanmıyor. Ama biz bu arada vakit bulduğumuz sürece antrenman yapmaya çalıştık. Pandemi süresince de futbol okullarımıza ara vermemeye çalıştık. Şuanda bu sezon liglerin başlamasını ümit ediyoruz. Ligler başlayacak diye hazırlıklarımızı yapıyoruz. Lig takımlarımızın çalışmalarına ara vermiştik. 18 Ağustos’ta ara verdiğimiz lig takımlarının çalışmalarına başlayacağız. Futbol okullarımıza da devam ediyoruz. Çünkü altyapılara yetiştireceğimiz çocuklar futbol okullarından çıkıyor. Altyapılarda 2013-2014-2015 yaş grubunda çocuklar geliyor futbol okullarımıza. O gruplar içerisinden yetenekli olanları liglerde mücadele etmesi için denemeye alıyoruz. Eğer orada başarılı olursa o çocuklarımızı lig takımlarımızda oynatıyoruz. Umarım bu sene ligler oynanır” dedi.

 

“KÖY SAHASINDA BİLE OYNAMAYA RAZIYIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nde yapılan tadilat dolayısıyla ligler başlasa bile sahalarda maç yapılamayacak. Menteşspor Kulübü Başkanı Erol Menteş, liglerin başlaması halinde ilçelere gitmeye ve gerekirse köy sahalarında bile müsabakalara çıkmaya razı olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Şimdi şöyle bir sorun var. Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri ile ilgili uzun süredir bir tadilat projesi vardı. Ligler başlasa bile Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri tadilata girdiği için oyuncular antrenmanlarını yapamayacak ve orada müsabakalar da düzenlenemeyecek. Sanırım Susurluk, İvrindi, Kepsut gibi ilçelere veya bazı sahası olan köylere yönlendirecekler. Durumun ne olacağı daha belli değil. İnşallah ligler açılır da biz köy sahalarında da oynarız.”

HABER: UMUT SAYAN