Vefalı Yurt Kepsut’ta teşkilatla bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur daha sonra mahalle mahalle gezerek vatandaşların dertlerini dinledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Kepsut’ta ilk olarak teşkilatla bir araya geldi. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Selma Özkarasu, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kırcalı, İl Yönetim Kurulu ÜyeleriTayfun Deniz ve Ali Çetin Kayagürile birlikte teşkilat ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ardından Kepsut Belediye Başkanlığına geçen Milletvekili Uygur burada İsmail Cankul’dan ilçede yürütülen faaliyetlerve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Belediye personeliile selamlaşan Uygur, çalışmalarında başarılar diledi. 

Milletvekili Uygur, Kepsut Ziyareti kapsamında İsaalan, Durak, Gökköy ve Bükdere mahallelerini ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi, talepleri dinledi.

Milletvekili Uygur, ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ise; “Ziyaretlerimiz sırasında sokak sokak gezip hemşerilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Biz tüm teşkilatımızla birlikte uyum içinde, birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimize hizmet etmek için gece gündüz gayret ediyoruz.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayali olmayanın hedefi, hedefi olmayanın yolu olmaz düsturuyla, hedefimiz 2023, hayalimiz Daha Büyük ve Daha Güçlü Bir Türkiye, yolumuz Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu.  Herşey Balıkesir için, herşey Türkiye için. Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, bugün de Vefalı Yurt Kepsut’umuzda bizleri samimiyetle, güler yüzle ağırlayan kıymetli hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.HABER: CENGİZ GÜNEŞ