Her yıl düzenlediği geleneksel iftar sofraları ile vatandaşların yanında olan Kepsut Belediyesi, bu yıl Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere 3 çeşit sıcak yemek ve tatlı dağıtımı yapmaya başladı.

Kepsut Belediyesi Ramazan ayında, şehrin birçok mahallesinde belirlenen ihtiyaç sahibi aileye Büyükşehir Belediyesi ile gıda yardımı yaparken, 350 ihtiyaç sahibine de ücretsiz olarak sıcak yemek dağıtımına başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşlara destek verdiklerini ifade eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul; “Ramazan ayının en güzel yanlarından biri de dayanışmanın ve yardımlaşmanın doruğa çıkmasıdır. Gelenek ve göreneklerimizi yaşatarak Ramazanları daha anlamlı yaşayabiliriz. Bizde bu doğrultuda Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ve yaşlı vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımı yapmaya başladık.

Bunun yanında yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek, onlara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gıda kolisi yardımları sürmekte.

Vefalı Yurt Kepsut olarak tüm ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Kepsut Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: ADEM KARANFİL