Balıkesirli sanatçı Ayhan Erden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle sahne aldığı kadınlar matinesine katılan kadınlar unutulmaz, eğlence dolu bir gece yaşadı.

Pandeminin de araya girmesiyle uzun bir süredir sahnelerden ayrı kalan Ayhan Erden, normalleşmenin de başlaması sonrasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar matinesi etkinliği düzenledi. Ayhan Erden’in yaptığı organizasyona katılım sağlayan kadınlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Altıntaş Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 500 kadın katıldı. Pandemi sonrasında tekrardan sahneye dönmenin sevincini yaşayan Ayhan Erden: “Geçen sene pandemiden dolayı kadınlar matinemizi yapamamıştık. Bu sene de çok şükür normalleşmelerin ardından etkinliğimizi yapıyoruz. Yoğun bir katılım var. Sanıyorum ki bugün burada pandeminin acısını çıkarmak istiyorlar.

Misafirlerimiz günler öncesinden biletlerini aldılar ve bizleri mutlu ettiler. Yoğun bir ilgi ve güzel bir talep gösterdiler. Bu yılki etkinliğimizi Altıntaş Otel’de yaptık. Umarım kadınlarımız eğlenirler. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü her sene olduğu gibi bu sene de Balıkesir’de benim sahnemde coşkuyla kutlasınlar. Bu sene de burasının bu kadar kalabalık olmasının nedeni insanlarımız uzun zamandır böyle etkinliklere hasret kalmıştı. Bu sene çok şükür hem onlar beni biliyorlar, ben onları biliyorum. Adeta bir aile gibi olduk. İnşallah önümüzdeki süreçte de pandemi gibi sıkıntılar yaşamdan sahnelerimizde hayatımıza devam ederiz” dedi.

ERDEN, KADINLARI EĞLENDİRMEYİ BİLİYOR

Altıntaş Otel İşletme Sahibi Kübra Altıntaş Kır ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ayhan Erden ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Ayhan Erden’in kadınları eğlendirmeyi bildiğini söyledi. İşletme Sahibi Kübra Altıntaş Kır: “Altıntaş Otel olarak bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu gece buraya gelen misafirlerimizi eğlendirebilirsek ne mutlu bize. Güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“YOĞUN BİR İLGİYLE KARŞILAŞTIK”

Öte yandan 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen kadınlar matinesine çok fazla bir ilgi ile karşılaştıklarını dile getiren Altıntaş Otel Genel Müdürü Semih Çelik: “Yıllardır bu sektördeyim. Ayhan Erden ile de defalarca çalıştık. Araya pandemi girdi. İnsanlar eğlenceye özlemle bakıyorlar. Bu sene gerçekten iyi bir yoğunluk oldu. Biraz da pandemi kurallarına uymak istediğimiz için çok fazla reddetmek zorunda kaldığımız müşterilerimiz de oldu. İnşallah yeni organizasyonlarda buluşacağız” diye konuşarak sözlerini noktaladı.

HABER: SONER KANBER