Yönetimindeki istifalar üzerinden son günlerde sosyal medya üzerinden eleştirilen İyi Parti Karesi İlçe Başkanı Av. Semih Tunçlu, istifalardan Genel Merkezin haberi olduğunu söyledi ve kendisini eleştirenlere; “Korku dağları sardı. Unutmayın ki güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

İyi Parti Karesi İlçe Başkanı Semih Tunçlu, dün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir basın açıklaması yaparak son günlerde şahsına dönük yapılan haber ve eleştirilere cevap verdi.

Başkan Tunçlu, şahsını ve yönetimini manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişilerin ve kurumun tespit edildiğini ve bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Yönetiminde istifalar olduğunu doğrulayan Tunçlu, bu istifalardan genel merkezin haberinin olduğunu yönetimin düşecek sayıda istifanın söz konusu olmadığını ifade etti.

İyi Parti Karesi İlçe Başkanı Semih Tunçlu, özetle şunları dile getirdi; “Türk Milleti’nin umudu olan İyi Parti, tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de oylarını iktidar partisi ve ortağını korkutacak boyutta artırmaktadır. İyi Parti’nin önlenemez yükselişi karşısında korku dağlarında mahsur kalanlar gerek şahsım ve gerekse yönetimimle ilgili yalan haber ve sosyal medya paylaşımları yaptırarak İyi Parti’ye zarar vermeye çalışmaktadır.

Şuan İyi Parti Karesi İlçe Başkanlığı 28 asil üyesiyle 17 olan toplantı yeter sayısını rahatlıkla sağlamaktadır.

Ayrıca genel merkezimizin 5 ay önce istifalar konusunda bilgisi ilk günden itibaren vardır. Yine istifaların 3 tanesinin hakaret ve tehditten ibaret olduğu iddiası ise tamamen hayal ürünüdür” dedi.

 

“BİZİ MAKAM, KOLTUK VE SIFATLAR

ÜZERİNDEN YIPRATMAYA ÇALIŞMAYIN”

Hem kendisinin hem yönetim kurulundaki diğer üyelerin şahsi bir siyasi hedef ve ikbal düşüncesinde olmadıklarını söyleyen Başkan Tunçlu, İyi Parti iktidarındaki ülkenin hak ettiği huzur, adalet, refah ve zenginlik dolu günleri için çalıştıklarını ifade etti. Tunçlu sözlerini şu şekilde tamamladı; “İyi Parti ilk kurulduğu günden bu yana İyi Parti teşkilatlarında yer aldım. Görev sürem bittiğinde de bu parti için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu yüzden kimse makam, koltuk ve sıfatlar üzerinden bizi yıpratmaya çalışmasın. Bizler için en güzel sıfat Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dava arkadaşı olmaktır” dedi.

SONER KANBER