KÜÇÜKSAN’ın sevilen ve sayılan esnaflarından Ahmet İşgören, Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi Başkanlığa adaylığını açıkladı. İşgören’in adaylık açıklamasına onlarca oda üyesi katılarak destek verdi.

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kuşçu’nun yönetiminde yer alarak bir süre oda başkan vekilliğini yürüten ve 2019 Kasım ayında görevinden istifa eden Ahmet İşgören dün düzenlediği basın toplantısıyla yaklaşan kongre öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı.

İşgören, KÜÇÜKSAN birinci kapıdaki iş yerinin önünde kendisini destekleyenlerle birlikte bir basın açıklaması yaptı. Burada konuşan İşgören, bir süredir oda üyeleriyle istişareler yaptıklarını söyledi.

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda kaybolan birlik ve beraberliği yeniden tahsis etmek istediklerini ifade eden Ahmet İşgören, adaylık açıklamasına katılıp kendisine destek veren başta KÜÇÜKSAN Başkanı Ahmet Sakbaş ve Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odasıüyelerine teşekkür etti.

Ahmet İşgören, konuşmasının ardından kendisine destek verenlere ikram edilmesi amacıyla 1500 kişilik pilav ayran hayrı gerçekleştirdi. HABER: SONER KANBER