Özel Balıkesir Sınav Eğitim Kurumları ile Balıkesir 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu kardeş okul oldu. Kardeş Okul protokolü kapsamında 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nda okuyan görme engelli öğrenciler için dijital kütüphane oluşturulacak.

Kardeş Okul Projesi ile Özel Balıkesir Sınav Eğitim Kurumları öğretmenleri Nazmiye Tülek ve Damla Onsekiz’in projeleri kapsamında 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nda okuyan görme engelli öğrenciler için dijital bir kütüphane oluşturulacak.

Söz konusu dijital kütüphane için Özel Balıkesir Sınav Eğitim Kurumları Müdürü Osman Uysal ve Balıkesir 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu Müdürü İsmail Altınsoy tarafından yapılan protokol ile proje imza altına alındı.

Törende yıl boyu yapılacak çalışma ve işbirliği de görüşüldü.

Özel Balıkesir Sınav Eğitim Kurumları Müdürü Osman Uysal; “Bu projeyi önemsiyoruz. Özellikle engelli çocuklarımızın dersliklerinin gezilmesi öğrencilerimizde farkındalığı arttıracak ve onların çevresine duyarlı bireyler olmasını sağlayacaktır. Bunun yanında sağladığımız imkanlar ile kardeş okulumuzdaki öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmuş olacağız” dedi.HABER: ADEM KARANFİL