İlçelerde düzenlenen programlara katılan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Her yerde halkımız ile birlikte olacağız, birlikte başaracağız” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Sındırgı ilçesi Yaylabayır Mahallesinde düzenlenen köy hayrına ve Köse Süleyman Makam Anıtının açılışına katıldı

Bahçedere Kavaşbaşı Köyünde gerçekleştirilen Köse Süleyman Makam Anıtı'nın açılışına Araştırmacı Yazar Aydın Ayhan, CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Bahçedere/Kavakbaşı Köyü Muhtarı Mücahit Yüksel, Dernek Başkanı Özen Oğuz, Kordinatör Sırrı Oğuz, Alevi Dedeleri ile Bahçedere Kavakbaşında yaşayan vatandaşlar katıldı.
Programda konuşan CHP İl Başkanı Sarı, “Bahçedere’de Çepni Boyu Federasyonu adına koordinasyonunu Sırrı Oğuz’un yapmış olduğu ve Çepni Boyunun geçmişini anmak üzere bugün burada açılışını yapmış olduğumuz bu anıt ile geçmişine sahip çıkmak adına atılmış önemli bir adımın şahitliğini yapıyoruz. Türkiye'nin her bölgesinden misafirlerimiz var. Güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen başkanlarımıza ve yöneticilerine, muhtarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
GELENEKSEL YAYLABAYIR MAHALLESİ HAYRINA KATILDI 
Başkan Serkan Sarı daha sonra Sındırgı ilçesi Yaylabayır Mahallesinde düzenlenen Geleneksel Yaylabayır Mahallesi Hayrına katıldı. 
Başkan Sarı programa ilçe Başkanı Serkan Sak, İl yöneticileri Yusuf Kaplan, Aysel Zerenli, Hüseyin Yenitürk, Hakkı Kurtuluş Demir, Meclis üyeleri Asım Göksidan, Barış Uran, Fikret Kavaklı, Zeki Ayan, önceki dönem ilçe başkanları Bekir Ertuğrul, Orhan Demirçelik, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. 
Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Sarı, “Balıkesir CHP örgütleri olarak her zaman halkımızın yanındayız. Her yerde halkımız ile birlikte olacağız, birlikte başaracağız” dedi.