AK PARTİ Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Kepsut ilçesinde vatandaşın gönül sofralarında oruç açtı. Kepsutlu kadınlar ile iftar sonrası bir araya gelen Aydemir; “Değerli büyüklerimizin hayır duasını aldık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

AK Parti’nin güler yüzlü Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Ramazan ayı nedeniyle ziyaret ettiği ‘Vefalı Yurt” Kepsut’un Büyükkatrancı kırsal Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Halk sofrasında oruç açan Aydemir, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Selma Özkarasu ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi çözüm için yapabileceklerini anlattı.

İftar sonrası kadınlarla birlikte köy konağında çay içip sohbet eden Aydemir; “Ramazan ayında yapılan iftar organizasyonlarına katılarak vatandaşlarımızla beraber oluyoruz. Biz iftarımızı halkımızın gönül sofrasında yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Ramazan ayının kalpleri yumuşattığını ve kardeşliği pekiştirdiğini dile getiren Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, yeni nesillere daha güzel bir Kepsut, daha güzel bir Balıkesir ve daha güzel bir Türkiye bırakabilmek için çalıştıklarını söyledi. HABER: ADEM KARANFİL