Balıkesir’de beklentinin yüksek olduğu DEVA Partisi’nde Karesi İlçe Başkanlığına Hilal Demirözer Yarbaoğlu’nu getirildi.

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayhan’ın istifası sonrası boşalan koltuğuna İl Kadın Çalışmaları Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu getirildi. Genel Merkez Yönetim Kurulu’nda alınan karar doğrultusunda Başkanlığı açıklanan Yarbaoğlu, başkanlığı döneminde güzel işlere imza atmak istediğini söyledi.

Yeni Başkan Hilal Demirözer Yarbaoğlu; “Öncelikle İl Başkanımız Kemal Aydemir’in tavsiyeleri, Genel Başkanımız Ali Babacan ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun taktirleriyle, Karesi İlçe Başkanlığının tarafıma tevdi edilmesi beni ziyadesiyle onurlandırmıştır. DEVA Partisinin İl Yönetim Kurulunda iken zaten beraber çalıştığımız teşkilatlarımızla artık Karesi Teşkilatımız özelinde, ilk günkü heyecan ve aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler, iktidara talip bir partinin neferleriyiz. Bu uğurda yola çıktık, yolumuz uzun ve meşakkatli ama inancımız tamdır” dedi.

 

Atama sonrası görüşlerini dile getiren İl Başkanı Kemal Aydemir ise şu ifadelere yer verdi: “DEVA Partisi’nin kadınlara ve gençlere verdiği önemi bir kere daha gösterebilmiş olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu zamana kadar 18 ilçe başkanımızı belirledik Hilal Hanım ile birlikte  Kadın İlçe Başkanlarımızın sayısı 3’e çıkmış oldu. DEVA Parti teşkilatlarının dinamik yapısı, kadınlarımızla, gençlerimizle el ele vererek karar mekanizmalarındaki çoğulculuk olgusunu bu denli gerçekleştiren başka bir parti daha bulunmamaktadır. Memleketimizin paydaşlarının bu derece yönetimde söz sahibi olması demek, DEVA Partisinin bir Türkiye Mozaiği olması demektir. İktidara talip bir partinin, bu detayları önemsemesi de dikkat çekilecek bir husustur.

Balıkesir siyasetine  yeni bir soluk getirmek, sorunlara çözüm önerileri sunan, ötekileştirmeyen, birleştirici, bütünleştirici bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tam olarak bu noktada, birlikte çalışmaktan keyif aldığım, değerli kardeşim, Hilal Demirözer Yarbaoğlu’nu Karesi İlçe Başkanı olarak görevlendirmiş bulunuyoruz. Karesi teşkilatlarımızın eskisinden çok daha verimli ve etkin çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın.”HABER: SONER KANBER