Altıeylül Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir eğitim gören üniversite öğrencilerinin evine konuk oldu ve birlikte iftar yaptı. Sofralarında kendisine yer açtıkları için öğrencilere teşekkür eden Başkan Avcı; öğrencilerle yaptığı iftarın kendisine büyük mutluluk verdiğini söyledi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Ramazan ayında yaptığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Avcı son olarak beraberinde AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis ile birlikte Balıkesir Üniversitesi’nde tıp fakültesinde okuyan doktor adayı öğrencilerin evine misafir oldu.

Ramazan ayında çat kapı ziyaret yapan ve öğrencilerle bir araya gelen Avcı, gençlere tavsiyelerde bulundu ve öğrencilik yıllarında başından geçen anılarını paylaştı.

Sohbet havasında geçen ziyaret sonrası konuşan Başkan Avcı; “Mübarek Ramazan Ayı içerisinde girdik. Ben tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan Ayı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Ramazan Ayı rahmet, yardımlaşma, kardeşlik ve Kur’an ayıdır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayı’nı güzel bir şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu vesile ile aile ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bugün ise Türkiye’nin geleceği gençlerimiz ile bir araya geldik.

Öğrencilerle bir arada olduk sohbet ettik. Okul başarıları takdire şayan. İçten misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.

Ramazan Ayı’nın ruhuna ve manasına uygun birlikteliğimize devam ediyoruz. Ramazan Ayı’nın herkese huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Gecenin sonunda Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ziyaretin anısına öğrencilerle öz çekim yaptı. HABER: ADEM KARANFİL