Bandırma Belediyesi, Türkiye Kalite Derneği 2022 Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Göreve geldiği ilk günden buyana yaptığı tüm çalışmalarda şehir paydaşları ile birlikte ortak akılla karar vermeye ve yapılan ilerici hizmetlerle Bandırma’da ortak yaşam kültürünü güçlendirmeye çalışan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un bu çabaları yine bir ödülle tescillendi. Bandırma Belediyesi, başarılı hamleleri ile Türkiye Kalite Derneği 2022 Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

 

KURUMSAL YAPI GÜÇLENDİRİLDİ

2020 yılı Eylül ayında Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile protokol imzalayan Bandırma Belediyesi, protokol kapsamında hizmet içi eğitimlere ve hizmet içi farkındalık projelerine başladı. Yapılan eğitimler ile Bandırma Belediyesi birimler arası iletişim ve iş birliği sağlandı. EFQM modeli benimsenerek kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atan Bandırma Belediyesi, şehirdeki tüm paydaşları ile iletişim ve fikir paylaşımı adına güçlü bağlar kurdu. Dijitalleşme konusunda da yapılanan Bandırma Belediyesi’nin bu önemli ve zor yolculuğunda, KalDer Eğitim ve Yönetim Danışmanı Kadir Akbaş rehberlik yaptı.

20 ay gibi kısa sürede hedeflerinin birçoğuna ulaşan Bandırma Belediyesi, bu yıl ilk defa katıldığı yarışmada büyük ödülün sahibi oldu.

Bursa Almira Otel’de gerçekleşen törende; Türk sineması, TV dizileri ve tiyatrodan tanıdığımız büyük oyuncu Turgay Tanülkü; Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi olurken, gecenin en heyecanlı bölümünde, Bandırma Belediyesi; Türkiye Kalite Derneği 2022 Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Bandırma Belediyesinin EFQM Modeli yapılanmasındaki proje ekibinin de katıldığı törende ödülü, Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Ay aldı.

ADEM KARANFİL