Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran; Türk siyasetinin lokomotifi AK Parti'nin, başarılarla dolu 20 yılı geride bıraktığını söyledi. Başaran; tüm algılara rağmen AK Parti’nin başarılı çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı'nın düzenlediği Ak Parti İlçe Başkanları toplantısına Ak Parti Denizli Milletvekili ve Balıkesir Koordinatörü Şahin Tin’in online katıldı. Toplantıda, Ak Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri,  İlçe Koordinatörleri ve İlçe Başkanları katılım sağladı. Her ay düzenli olarak yapılan İlçe Başkanları toplantısında Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yapılan değerlendirmeler ve alınan kararlar hakkın da bilgi verdi. Yaşanan felaketler ve de algı operasyonları hakkında konuşan Başkan Başaran, milletimizin bu algı operasyonlarına kanmayacağını biliyoruz ifadesini kullandı.

 

“ALGI OPERASYONLARINA KARŞI, DEVLET MİLLET ELELE”

Ak Parti İlçe Başkanları toplantısının açılış konuşmasında Temmuz ve Ağustos ayı içerisinde yaşanan Yangın ve Sel felaketlerini değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, yaşanan felaketler de Devletin milletiyle birlikte olduğunu belirterek, “Yaratılmak istenen yalan ve iftiraya yönelik algı operasyonları bertaraf etmeye devam ediyoruz. Algıyı yaratanlar, maalesef muhalefette yer alan siyasilerimiz. Bizi üzen esas budur. Türk Milleti soylu bir millettir. Yapılanı da, yaratılmak istenen yalan algısını da çok iyi görmektedir. Ak parti kadrolar olarak bize düşen en büyük görev, milletimize doğruları anlatmak olacaktır. Bugün görüldüğü gibi Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın gayretleri ile Devlet Millet elele güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yürümektedir” dedi.

 

“PANDEMİYE RAĞMEN BÜYÜYEN TÜRKİYE’YE ÇELME TAKMAYACAKLAR”

Pandemiye rağmen ekonomisi büyüyen Türkiye'ye, bu kez de ormanlarını yakarak çelme takmak istiyorlardı. Ancak devlet ve millet el ele vererek yangını söndürdü. Sel felaketinde yaşanan yaraları sardı, sarmaya devam ediyor. 20. yaşını kutlayan AK Parti’miz, Türk siyasetinde bir çok ilke imza attı, atmaya devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” dedi.