Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’inMerkez Havaalanı ile ilgili eleştirilerine yaptığı yazılı bir açıklama ile cevap verdi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in “18 aydır tek bir uçağın inmediği havalimanı için ihale yaptılar” açıklamaları sonrası konuşan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Aytekin’i yalan ve iftira siyaseti yapmakla suçladı.

Balıkesir MerkezHavalimanına ticari, hava ambulans, özel jet,  jandarma trafik denetleme hava araçları ve yangınla mücadele uçaklarının indiğini söyleyen İl Başkanı Başaran, “CHP’li Vekilin iddia ettiği gibi ‘Havaalanında yer hizmetleri çalışıyor, bankolarda personel çalışıyor, kule çalışıyor, güvenlik çalışıyor. Ama uçak çalışmıyor” iddiası tamamen yalan ve gerçek dışı bir söylemdir. Ambulans uçak ve diğer uçakların kullanımı bile yeter. Havaalanını mumla mı aydınlatalım. Gerçi CHP’li Aytekin için önemli değil. Yatırımı nasıl olsa Ak Parti yapıyor. Ama unuttukları bir şey var. Hizmet lafla değil projeyle, icraatla yapılır. Ak Parti bugüne kadar Milletiyle birlikte onların olmaz dediği, hayal bile edemediği bir çok hizmeti yüzünün akıyla tamamladı. Onun için hizmet ve yatırım bizim işimiz.

 

İHALE GÜNÜ GELMEDEN ÇIKSIN AÇIKLASIN…

Bu ihaleden; ‘Muhtemelen bu ihaleyi alacak şirket belli. Bu ihale rant yaratacak. Sadece formaliteleri yerine getirerek ihale yapılıyor’ iddiasında bulunan CHP’li Aytekin, madem ki ihaleyi alacak şirketi ve elde edilecek rantı biliyor, ihale günü gelmeden açıklasın.

Ama bu arkadaşlar her zamanki gibi sırf algı oluşturmak, isimlerini duyurmak, yalan ve iftira atsalar da “Bakın halkın hakkını savunuyor” desinler diye her yola başvuruyorlar. Sayın Aytekin, halkımız kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Ülke yönetmeye kalkanlar, daha ihale şartnamesini okumaktan hacizler. İftira ve yalanla işi götürmeye çalışıyorlar. Siz ne derseniz deyin, hangi yalana ve iftiraya başvurursanız vurun. Milletimiz her şeyin farkında. Milletin partisi Ak Parti Milletiyle birlikte el ele, omuz omuza Türkiye’mizi, Balıkesir’imizi geleceğe taşımak içinçalışıyor.

 

“CHP’LİLER, ÜLKEMİZİN VE BALIKESİR’İMİZİN AYDINLIK GELECEĞİNİ ENGELLEYEMECEKLER”

CHP’nin köhne ve karanlık siyaseti, ülkemizin aydınlık geleceğini engelleyemeyecek. Bugün Balıkesir’imizde dün olmayan, Koca Seyit Havalimanı ve Balıkesir Havalimanı bunun kanıtıdır. Ak Parti’nin Balıkesir’imize yaptığı yatırımlar ve hizmetler halkımız tarafından gayet iyi bilinmektedir. Bu hizmetlerimiz ve yatırımlarımız artan bir şekilde devam etmektedir. Yapılanları inkar eden siz CHP’liler gölge etmesin, başka ihsan istemez. Güçlü Türkiye için Durmak Yok Yola Devam” şeklinde konuştu.