Bandırma Belediyesi’nde görev yapan Zabıta personeline Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilk yardım eğitimi verildi.

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü “ilk yardım” eğitimini bu defa Bandırma Belediyesi Zabıta ekiplerine verdi. Bandırma Belediyesi Meclis Salonunda verilen eğitimler yaşanılabilecek olası kazalar ve üzücü olayların önüne geçilmesi adına hayati önem taşıyor.

 

 

Daha önce Bandırma Emniyet Müdürlüğü’nün de benzer talebi olması nedeniyle, 12 kişilik Emniyet Müdürlüğü personeli de Zabıta Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Birimi ile birlikte aynı eğitimi aldı. Bandırma’nın iki güzide kurumunda oluşturulan birimler, aldıkları eğitimle; olası durumlarda gereken ilkyardım müdahalesini yapabilecekler. Bandırma Belediyesi, bütün belediye çalışanlarının ilkyardım eğitimi alması için Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşmelere devam ediyor.

 

Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptığı iş birliği ile; Zabıta Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Birimine ilkyardım eğitimi verildi. 16-17 Mayıs tarihlerinde, toplamda 16 saatte ve uygulamalı olarak verilen ilkyardım eğitimi çalışması; Bandırma Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.