Soğuk kış mevsiminin ardından gelen bahar ve aynı zaman diliminde yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Bandırma Belediyesi tüm şehirde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı'yla birlikte çalışmalarını hızlandıran Bandırma Belediyesi, mezarlıkların ardından ilçe genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarıyla ilçede adeta 'Bayram Temizliği' başlattı.

Bandırma’nın ana caddeleri, yoğun yürüyüş ve gezi alanlarının yanı sıra kırsal mahallelerde de yapılmaya başlanan temizlik çalışmaları vatandaşlardan da büyük beğeni topladı.

Süpürme ve yıkama araçlarının yanı sıra çok sayıda ekipman ve personelle yürütülen çalışmalarda birçok noktada detaylı temizlik yapılarak ilçenin tamamı bayrama hazır hale getiriliyor.

Çalışmalar çerçevesinde cadde ve sokaklar özel temizlik malzemeleri kullanılarak yıkanırken kaldırımlar başta olmak üzere yabani otların yoğun olduğu yerler ot ilacı ile ilaçlanarak temizleniyor.

Ayrıca kıştan geriye kalan kurumuş otlar, kuru ağaç dalları ve hafriyatlar da taşınarak daha düzenli bir görünüm oluşturuluyor