Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Ramazan ayı münasebetiyle üyelerine Edremit, Bandırma ve merkezde 3 ayrı iftar yemeği düzenledi.

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Ramazan ayı münasebetiyle üyelerine iftar yemeği düzenledi. Üç farklı tarih ve bölgede gerçekleştirilen iftar programına katılım yüksekti. 

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) il merkezindeki iftar programına önceki dönem Ekonomi Bakanı, TÜRMOB Genel Başkanlığı da yapan, DSP Genel Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, halen TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Masum Türker, TÜRMOB Denetleme Kurul Üyesi Metin Yalçın ile oda üyeleri ve aileleri katıldı.

Yemek sonrası konuşan Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğ Aslan: “Ramazan ayı sebebiyle üyelerimizle bir iftar programında daha buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Odamız tarihinde ilk defa İftar Programı gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple hem mutluyuz hem de gururluyuz.

Meslek mensuplarının katılımına açık olan programların ilkini Edremit'te Ege Körfez ilçelerinde yer alan Muhasebe meslek mensuplarıyla buluşmak üzere gerçekleştirdik. Bir diğerini Bandırma'da-Marmara Körfez ilçelerimizde bulunan meslektaşlar için gerçekleştirdik.

Son programı bugün Balıkesir Merkezde gerçekleştirdik. Balıkesir genelinde gerçekleştirdiğimiz iftar programları aracılığıyla Pandemi sonrası ilk defa geniş katılımlı bir etkinlikte bir araya gelmiş bulunuyoruz. İftar programlarında bizleri yalnız bırakmayan meslek mensuplarımıza, onların ailelerine teşekkürü bir borç bilir, Balıkesir kamuoyunun mübarek Ramazan-ı Şeriflerini kutlarım” dedi.