Balıkesirspor'da teknik direktörü Yusuf Şimşek; transfer tahtası açılamadığı gerekçesiyle sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görevi bıraktığını duyurdu.

TFF 1. Lig'de transfer tahtasını açamayan tek takım olan Balıkesirspor'da teknik direktör Yusuf Şimşek, görevini bırakı. Daha öncede transfer tahtası açılmazsa bırakacağımı dile getiren Şimşek, Cumartesi günü sabah saatlerinde sosyal medyadan yaptığı duyuru sonrası kulüp tesislerinden ayrıldı.

Şimşek sosyal medya hesabından ise şu paylaşımı yaptı; "Sevdiğimiz kıymet verip emek harcadığımız büyük bir keyif ve umutla görev yaptığımız Balıkesirspor kulübüne üzülerek veda ediyoruz. Burada bulunduğumuz süre boyunca bizimle aynı heyecanı yaşayan hepsi birbirinden kıymetli futbolcularımıza emeğine ve özverisine birebir tanık olduğumuz başkanımız sayın Özgür Yılmaz'a değerli yönetimimize desteğini esirgemeyen taraftarımıza ve bizi emeği geçen tüm kulüp personeline teşekkür ederiz. Balıkesirspor'a hedeflerine ulaşma yolunda başarılar diler Balıkesirspor'un kalbimizde her zaman ayrı ve özel bir yeri olacağını belirtmek isterim. Allah'a emanet oldun" dedi.

 TAKIM BAYSAL'A EMANET

Öte yandan bugün Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başlayacak olan kırmızı-beyazlı takımın başına altyapı antrenörü Umut Baysal getirildi. Hazırlıklarına teknik direktör Baysal, nezaretinde sürdürecek olan Balıkesirspor'un hafta içinde yeni bir teknik adamla anlaşması bekleniyor.