Güvenilir ve hijyenik et ürünlerinin vazgeçilmez adresi Aydeniz Et’inBalıkesir’de ki ilk şubesi hizmete açıldı.

Sahipliğini iş insanı Yusuf Yalçın’ın yaptığı Aydeniz Et’in Balıkesir’de ki ilk şubesi dün Eski Kuyumcular mahallesi Atalar Caddesi üzerinde hizmete açıldı.

Aydeniz Et Entegre tesisi sahibi Yalçın, Balıkesir’de ilk şubeyi açtıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yalçın; “Türkiye'nin en modern et entegre tesisi olan Aydeniz Et Entegre Avrupa Birliği Direktiflerine uygun et ürünlerini pazara sunmaktayız. Sağlıklı ve hijyenik ürünlerimizle bugünden itibaren bir çok şubemizle Balıkesir halkına güvenilir ürünlerle hizmet vereceğiz. Şuanda ilk şubemizi açmış bulunmaktayız, açılışa özel fiyatlarla Balıkesir vatandaşını Aydeniz Ete bekliyoruz” dedi.

 

YENİ ŞUBELER YOLDA

Bunun yanında İzmir’de 2 şube, Bursa’da 2 ayrı şube daha açacaklarını ifade eden Yalçın; “Ayvalık ve Edremit ilçelerimizde de şube açacağız. Şuanda saymış olduğum il ve ilçelerde dükkanlarımız alınmış durumda ve tadilat çalışması yürütüyoruz. Eylül ayı içerisinde 5 tane Ekim ayı içerisinde de 5 tane şubemiz hizmete açacağız. Her hafta pazartesi günü bir tane şubemiz hizmete girmiş olacak.

Bizi diğer kasaplardan ayıran en büyük özelliğimiz fabrikalaşmış olmamız. Kendi tesislerimizden hayvanları işleyerek direkt olarak vatandaşımıza sunuyoruz aracı yok tamamen kendi ürünlerimiz. Tamamen doğal ve lezzetten,hijyenden ödün vermeden halkımızın hizmet vermekteyiz. Mezbahalarımız da  ve kasap şubelerimiz de ayrıca kadın çalışanlarımıza istihdam sağlamaktayız. Tesisimizde üretim müdürümüz kadın, idari işler müdürümüz, gıda teknikerimiz kadın, personelimizin yaklaşık olarak yüzde 50’si kadın çalışanlar oluşturmakta. Kadın istihdamına çok önem veriyoruz.” Dedi.HABER: CENGİZ GÜNEŞ