Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel kurum içi halı saha turnuvası bu yıl merhum belediye çalışanı İsmail Berber anısına düzenlendi. Başkan Avcı; “Turnuvanın adını rahmetli müdürümüz İsmail Berber’in adını vererek kendisini rahmetle andık mekanı cennet olsun” dedi.

Altıeylül Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak organize ettiği kurum içi halı saha turnuvası bu yıl merhum belediye çalışanı İsmail Berber anısına yapıldı. 16 Ağustos’ta başlama vuruşu yapılan birimler arası halı saha turnuvasının final karşılaşması ise geçtiğimiz gün yapıldı.

Rahmetli belediye çalışan İsmail Berber’in anısına düzenlenen kurum içi halı saha turnuvası ile ilgili açıklamalarda bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı şunları söyledi: “Gümüşçeşme mahallemizde özellikle vatandaşlarımızın, dezavantajlı gruplarımızın faydalanması için bir halı saha yaptık. Yapmış olduğumuz bu halı sahada da ilk etkinlik olarak bizim Altıeylül Belediyesi birimler arası futbol turnuvası düzenledik ve turnuvanın adını rahmetli müdürümüz İsmail Berber’in adını vererek hem kendisini rahmetle analım hem orada güzel bir etkinlik yapalım dedik.

Geçtiğimiz gün itibari ile de final maçı yapıldı. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Destek Gücü takımı final maçını kazanmış oldu. 

Güzel bir etkinlik oldu, katılan bütün personelimiz teşekkür ediyoruz. Bunları yaparken de bir taraftan mahallemize güzel bir alanı kazandırmış olmanın diğer taraftan personelimizin kendi aralarında birlik beraberliğini sağlamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah bundan sonrada Gümüşçeşme mahallemiz içerisinde de yapmış olduğumuz bu halı sahada farklı etkinliklerle de mahallemizdeki çocuklarımızı orada daha aktif bir şekilde değerlendirmek, hem de bu tarz etkinliklerle vatandaşlarımızı bir arada tutmak için gayret içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”

Ayrıca Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül Belediyesi bünyesinde çalışanlarla yapılan turnuvanın yanı sıra BASKİ, Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi ile birlikte ortak bir turnuva yapmayı istediğini de sözlerine ekledi.